Antibacterial activities of Allium vineale, Chaerophyllum macropodum and Prangos ferulacea. H Durmaz, E Sagun, Tarakçi, F Ozgokce African Journal of Biotechnology 5 (19), 1795-1798, 2006 | 134 | 2006 |
Yüksekokul öğrencilerinin içme sütü tüketim alışkanlıkları H DURMAZ, E SAĞUN, Z TARAKÇI Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 13 (1), 69-73, 2002 | 59 | 2002 |
Antibacterial activities of the extracts of some herbs used in Turkish herby cheese against Listeria monocytogenes serovars E Sagun, H Durmaz, Z Tarakçi, O Sagdic International Journal of Food Properties, 255-260., 2006 | 58 | 2006 |
Van'da kahvaltı salonlarında tüketime sunulan süt ürünlerinin mikrobiyolojik ve kimyasal kaliteleri üzerine bir araştırma E Sağun, H Sancak, H Durmaz Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 12 (1), 108-112, 2001 | 41 | 2001 |
The presence and prevalence of Listeria species in milk and herby cheese in and around Van E SAĞUN, YCAN SANCAK, Ö İŞLEYİCİ, K EKİCİ Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 25 (1), 15-19, 2001 | 38 | 2001 |
Van piyasasında tüketime sunulan fermente Türk sucuklarının fiziksel, kimyasal, mikrobiyolojik ve organoleplik niteliklerinin incelenmesi YC SANCAK, S KAYAARDI, E SAĞUN, Ö İşleyici, H SANCAK Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 7 (1), 67-73, 1996 | 38* | 1996 |
Van ve çevresi süt ve otlu peynirlerinde Listeria türlerinin varlığı ve yaygınlığı üzerine bir araştırma E SAĞUN, YCAN SANCAK, Ö İŞLEYİCİ, K EKİCİ Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences 25 (1), 15-19, 2001 | 36 | 2001 |
Van’da Tüketime Sunulan Piliç But ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma E Sağun, YC Sancak, K Ekici, H Durmaz Y.Y.Ü. Veteriner Fakültesi Dergisi 7 (1-2), 62-66, 1996 | 32 | 1996 |
Salamura otlu peynirde olgunlaşma süresince mineral madde değişimi E Sağun, Z Tarakçı, H Sancak, H Durmaz Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 16 (1), 21-25, 2005 | 30 | 2005 |
The fate of two Listeria monocytogenes serotypes in “cig kofte” at different storage temperatures H Durmaz, E Sagun, S H, O Sagdic Meat Science, 123-127, 2007 | 27 | 2007 |
Siyabonun (Ferula sp.) otlu peynirin olgunlaşması üzerine etkisi Z TARAKÇI, H Durmaz, E Sağun Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences 15 (1), 53-56, 2005 | 25 | 2005 |
The Effect of Salt Concentration on Some Characteristics in Herby Cheese Z Tarakçı, E Sağun, H Sancak, H Durmaz Pakistan J. Nutrition 3 (4), 232-236, 2004 | 23 | 2004 |
The effect of mendi (Chaerophyllum sp.) on ripening of vacuum-packed herby cheese Z Tarakci, E Sagun, H Durmaz International Journal of Dairy Technology 59 (1), 35-39, 2006 | 22 | 2006 |
The Effect of Mendi (Chaeropyhllum sp.) on Ripening of Vacuum-packed Heby Cheese Z Tarakçı, E Sağun, H Durmaz Int. J. Dairy Tech. 59 (1), 35-39, 2006 | 22 | 2006 |
Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria monocytogenes Varlığı. K Ekici, Ö İşleyici, E Sağun Y. Y. Ü. Vet. Fak. Derg. 15 (1-2), 97-101, 2004 | 22 | 2004 |
Süt ve süt ürünlerinde Listeria monocytogenes varlığı K Ekici, Ö İşleyici, E Sağun Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 15 (1), 97-101, 2004 | 22 | 2004 |
Van’da Tüketime Sunulan Bazı Et Ürünlerinde Listeria monocytogenes Varlığı YC SANCAK, Ö İşleyici, E SAĞUN Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakiltesi Dergisi 18 (1), 93-99, 2007 | 18 | 2007 |
Sürkün Kimyasal ve Duyusal Nitelikleri Üzerine Bir Araştırma H Durmaz, Z Tarakçı, E Sağun, O Aygün F. Ü. Sağlık Bilimler Dergisi 18 (2), 85-90, 2004 | 17* | 2004 |
Farklı sıcaklıklarda muhafazasının çiğ köftede Staphylococcus aureus' un gelişimi ve enterotoksin üretimi üzerine etkisi E SAĞUN, M ALİŞARLI, H DURMAZ Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences 27 (4), 839-845, 2003 | 15 | 2003 |
Otlu Peynirlerin Kimyasal Kompozisyonu, Su Aktivitesi Aw Değeri ve Mikroorganizmalar Arasındaki İlişki YC Sancak, S Kayaardı, E Sağun, K Ekici Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi 2 (1-2), 75-79, 1996 | 14 | 1996 |