Takip et
Emrullah Sağun
Emrullah Sağun
yyu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Antibacterial activities of Allium vineale, Chaerophyllum macropodum and Prangos ferulacea.
H Durmaz, E Sagun, Tarakçi, F Ozgokce
African Journal of Biotechnology 5 (19), 1795-1798, 2006
1342006
Yüksekokul öğrencilerinin içme sütü tüketim alışkanlıkları
H DURMAZ, E SAĞUN, Z TARAKÇI
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 13 (1), 69-73, 2002
592002
Antibacterial activities of the extracts of some herbs used in Turkish herby cheese against Listeria monocytogenes serovars
E Sagun, H Durmaz, Z Tarakçi, O Sagdic
International Journal of Food Properties, 255-260., 2006
582006
Van'da kahvaltı salonlarında tüketime sunulan süt ürünlerinin mikrobiyolojik ve kimyasal kaliteleri üzerine bir araştırma
E Sağun, H Sancak, H Durmaz
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 12 (1), 108-112, 2001
412001
The presence and prevalence of Listeria species in milk and herby cheese in and around Van
E SAĞUN, YCAN SANCAK, Ö İŞLEYİCİ, K EKİCİ
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 25 (1), 15-19, 2001
382001
Van piyasasında tüketime sunulan fermente Türk sucuklarının fiziksel, kimyasal, mikrobiyolojik ve organoleplik niteliklerinin incelenmesi
YC SANCAK, S KAYAARDI, E SAĞUN, Ö İşleyici, H SANCAK
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 7 (1), 67-73, 1996
38*1996
Van ve çevresi süt ve otlu peynirlerinde Listeria türlerinin varlığı ve yaygınlığı üzerine bir araştırma
E SAĞUN, YCAN SANCAK, Ö İŞLEYİCİ, K EKİCİ
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences 25 (1), 15-19, 2001
362001
Van’da Tüketime Sunulan Piliç But ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma
E Sağun, YC Sancak, K Ekici, H Durmaz
Y.Y.Ü. Veteriner Fakültesi Dergisi 7 (1-2), 62-66, 1996
321996
Salamura otlu peynirde olgunlaşma süresince mineral madde değişimi
E Sağun, Z Tarakçı, H Sancak, H Durmaz
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 16 (1), 21-25, 2005
302005
The fate of two Listeria monocytogenes serotypes in “cig kofte” at different storage temperatures
H Durmaz, E Sagun, S H, O Sagdic
Meat Science, 123-127, 2007
272007
Siyabonun (Ferula sp.) otlu peynirin olgunlaşması üzerine etkisi
Z TARAKÇI, H Durmaz, E Sağun
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences 15 (1), 53-56, 2005
252005
The Effect of Salt Concentration on Some Characteristics in Herby Cheese
Z Tarakçı, E Sağun, H Sancak, H Durmaz
Pakistan J. Nutrition 3 (4), 232-236, 2004
232004
The effect of mendi (Chaerophyllum sp.) on ripening of vacuum-packed herby cheese
Z Tarakci, E Sagun, H Durmaz
International Journal of Dairy Technology 59 (1), 35-39, 2006
222006
The Effect of Mendi (Chaeropyhllum sp.) on Ripening of Vacuum-packed Heby Cheese
Z Tarakçı, E Sağun, H Durmaz
Int. J. Dairy Tech. 59 (1), 35-39, 2006
222006
Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria monocytogenes Varlığı.
K Ekici, Ö İşleyici, E Sağun
Y. Y. Ü. Vet. Fak. Derg. 15 (1-2), 97-101, 2004
222004
Süt ve süt ürünlerinde Listeria monocytogenes varlığı
K Ekici, Ö İşleyici, E Sağun
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 15 (1), 97-101, 2004
222004
Van’da Tüketime Sunulan Bazı Et Ürünlerinde Listeria monocytogenes Varlığı
YC SANCAK, Ö İşleyici, E SAĞUN
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakiltesi Dergisi 18 (1), 93-99, 2007
182007
Sürkün Kimyasal ve Duyusal Nitelikleri Üzerine Bir Araştırma
H Durmaz, Z Tarakçı, E Sağun, O Aygün
F. Ü. Sağlık Bilimler Dergisi 18 (2), 85-90, 2004
17*2004
Farklı sıcaklıklarda muhafazasının çiğ köftede Staphylococcus aureus' un gelişimi ve enterotoksin üretimi üzerine etkisi
E SAĞUN, M ALİŞARLI, H DURMAZ
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences 27 (4), 839-845, 2003
152003
Otlu Peynirlerin Kimyasal Kompozisyonu, Su Aktivitesi Aw Değeri ve Mikroorganizmalar Arasındaki İlişki
YC Sancak, S Kayaardı, E Sağun, K Ekici
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi 2 (1-2), 75-79, 1996
141996
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20