Takip et
İpek Itır Can
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Somut olmayan kültürel miras kapsamında mutfak kültürünün sürdürülebilirliği: Türkiye’deki gastronomi müzeleri örneği
İİ CAN, H AĞCAKAYA
Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research 3 (4), 788-804, 2019
512019
Post-Modern Turizm Paradigması Etrafında Şekillenen Gerçek Üstü Bir Deneyim: Uzay Turizmi
FF İstanbullu Dinçer, İI Can, B İnan
VII. Ulusal III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu Bildiriler …, 2018
12*2018
Beş Yıllık Kalkınma Planları Kapsamında Kitle Turizmine ve Alternatif Turizme Bakışın Değerlendirilmesi
İİ CAN, E Oktay
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi 6 (1), 125-155, 2021
72021
Covid 19 Pandemisi sürecinde turizm eğitimi alan lise öğrencilerinin gelecek beklentileri ve turizm sektörüne yönelik algıları üzerine bir araştırma: Hatay örneği
N İflazoğlu, İI Can, M Nur, EC Nisani
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 5 (3), 1982-2001, 2021
62021
As a Possible Solution of Overtourism in Destination: Alternative Tourism Movement
N Iflazoglu, İI Can
Overtourism as Destination Risk, 2021
62021
Applying Industry 4.0 on Management of Gastronomy Events
A Saldamli, N Iflazoglu, İI Can
Impact of ICTs on Event Management and Marketing, 242-261, 2021
52021
Overtourism Movements and Tourism Phobia in the Light of Media Coverage
İI Can, N İflazoğlu, B Kodaş
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 4 (Special Issue), 695-707, 2020
42020
Digital Detox Tourism Against Post-Modernity
İI Can, N İflazoğlu
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism 6 (1), 7-15, 2021
32021
COVID-19 Pandemisi Sürecinde Boş Zaman Aktivitelerinin Dönüşümü
ÇH Özel, İI Can
Turizm ve Araştırma Dergisi 10 (2), 63-98, 2021
22021
A Hybrid Approach to Tourism: The Case Study of Fethiye, Turkey
İI Can, A Saldamli
Journal of Hospitality 1 (3-4), 148-161, 2019
22019
Pazarlamada Yeni Bir Trend: Hatırlı Pazarlama – Tüketicilerin Konaklama Tercihleri Üzerine Bir İnceleme
A Saldamlı, İI Can
2. Uluslararası Turizmin Geleceği Kongresi: İnovasyon, Girişimcilik ve …, 2018
22018
Bibliometric Analysis of Published Theses on Social Entrepreneurship in Tourism: Comparison of Turkey, the UK, and the USA
EO Aksöz, İI Can
International Journal of Contemporary Tourism Research 6 (2), 162-178, 2022
12022
Bir Yörede Sualtı Dalış Turizminin Değerlendirilmesi: Eskişehir Sakaryabaşı Bölgesi Örneği
G Cesur, İI Can, EO Aksöz
Uluslararası Global Turizm Araştırmaları Dergisi 6 (1), 13-36, 2022
12022
Alaşehir Bölgesinin Kırsal Turizm Potansiyelinin Değerlendirilmesi
İI CAN, İ KIZILIRMAK
Uluslararası Kırsal Turizm ve Kalkınma Dergisi 2 (1), 29-34, 2018
12018
The Benefits of Being a Smart Destination in the Post-COVID-19 Period
EO Aksoz, II Can
Resilient and Sustainable Destinations After Disaster: Challenges and …, 2023
2023
BIBLIOMETRIC ANALYSIS OF POSTGRADUATE DISSERTATIONS PUBLISHED ON THE SUBJECT OF SOCIAL ENTREPRENEURSHIP IN TOURISM: A COMPARISON OF TURKEY, THE UNITED KINGDOM AND THE UNITED …
E AKSÖZ, İ CAN, E Mihelj
2021
Determination of Students’ Characteristics and Perspectives About Social Entrepreneurship: A Case of Anadolu University
M Kavak, İI Can, EO Aksöz
Advances in Global Services and Retail Management 2, 1-16, 2021
2021
Akıllı Destinasyonlar: Bilgi ve İletişim Teknolojileri ve Ötesi
İI Can
Destinasyon Konulu Güncel Araştırmalar - I, 215 - 239, 2021
2021
The Conference on Managing Tourism Across Continents, September 2-4, 2020 (MTCON’20)
İI CAN
Journal of Tourism Leisure and Hospitality 2 (2), 104-105, 2020
2020
A Surreal Experience Shaping Around the Post-Modern Tourism Paradigm: Space Tourism
FF İstanbullu Dinçer, İI Can, B İnan
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 2 (1), 79-93, 2018
2018
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20