Somut olmayan kültürel miras kapsamında mutfak kültürünün sürdürülebilirliği: Türkiye’deki gastronomi müzeleri örneği İİ Can, H Ağcakaya Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research 3 (4), 788-804, 2019 | 60 | 2019 |
Post-Modern Turizm Paradigması Etrafında Şekillenen Gerçek Üstü Bir Deneyim: Uzay Turizmi FF İstanbullu Dinçer, İI Can, B İnan VII. Ulusal III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu Bildiriler …, 2018 | 13* | 2018 |
Beş Yıllık Kalkınma Planları Kapsamında Kitle Turizmine ve Alternatif Turizme Bakışın Değerlendirilmesi İİ CAN, E Oktay Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi 6 (1), 125-155, 2021 | 8 | 2021 |
Covid 19 Pandemisi sürecinde turizm eğitimi alan lise öğrencilerinin gelecek beklentileri ve turizm sektörüne yönelik algıları üzerine bir araştırma: Hatay örneği N İflazoğlu, İI Can, M Nur, EC Nisani Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 5 (3), 1982-2001, 2021 | 6 | 2021 |
As a Possible Solution of Overtourism in Destination: Alternative Tourism Movement N Iflazoglu, İI Can Overtourism as Destination Risk, 2021 | 6 | 2021 |
Digital Detox Tourism Against Post-Modernity İI Can, N İflazoğlu Journal of Multidisciplinary Academic Tourism 6 (1), 7-15, 2021 | 6 | 2021 |
Applying Industry 4.0 on Management of Gastronomy Events A Saldamli, N Iflazoglu, İI Can Impact of ICTs on Event Management and Marketing, 242-261, 2021 | 5 | 2021 |
Overtourism Movements and Tourism Phobia in the Light of Media Coverage İI Can, N İflazoğlu, B Kodaş Journal of Tourism and Gastronomy Studies 4 (Special Issue), 695-707, 2020 | 4 | 2020 |
Bibliometric Analysis of Published Theses on Social Entrepreneurship in Tourism: Comparison of Turkey, the UK, and the USA EO Aksöz, İI Can International Journal of Contemporary Tourism Research 6 (2), 162-178, 2022 | 2 | 2022 |
Bir Yörede Sualtı Dalış Turizminin Değerlendirilmesi: Eskişehir Sakaryabaşı Bölgesi Örneği G Cesur, İI Can, EO Aksöz Uluslararası Global Turizm Araştırmaları Dergisi 6 (1), 13-36, 2022 | 2 | 2022 |
COVID-19 Pandemisi Sürecinde Boş Zaman Aktivitelerinin Dönüşümü ÇH Özel, İI Can Turizm ve Araştırma Dergisi 10 (2), 63-98, 2021 | 2 | 2021 |
A Hybrid Approach to Tourism: The Case Study of Fethiye, Turkey İI Can, A Saldamli Journal of Hospitality 1 (3-4), 148-161, 2019 | 2 | 2019 |
Pazarlamada Yeni Bir Trend: Hatırlı Pazarlama – Tüketicilerin Konaklama Tercihleri Üzerine Bir İnceleme A Saldamlı, İI Can 2. Uluslararası Turizmin Geleceği Kongresi: İnovasyon, Girişimcilik ve …, 2018 | 2 | 2018 |
Alaşehir Bölgesinin Kırsal Turizm Potansiyelinin Değerlendirilmesi İI CAN, İ KIZILIRMAK Uluslararası Kırsal Turizm ve Kalkınma Dergisi 2 (1), 29-34, 2018 | 1 | 2018 |
The role of robotization in reducing the perception of unskilled labor in food and beverage businesses N İflazoglu, II Can Worldwide Hospitality and Tourism Themes, 2024 | | 2024 |
The Benefits of Being a Smart Destination in the Post-COVID-19 Period EO Aksoz, II Can Resilient and Sustainable Destinations After Disaster: Challenges and …, 2023 | | 2023 |
BIBLIOMETRIC ANALYSIS OF POSTGRADUATE DISSERTATIONS PUBLISHED ON THE SUBJECT OF SOCIAL ENTREPRENEURSHIP IN TOURISM: A COMPARISON OF TURKEY, THE UNITED KINGDOM AND THE UNITED … E AKSÖZ, İ CAN, E Mihelj | | 2021 |
Determination of Students’ Characteristics and Perspectives About Social Entrepreneurship: A Case of Anadolu University M Kavak, İI Can, EO Aksöz Advances in Global Services and Retail Management 2, 1-16, 2021 | | 2021 |
Akıllı Destinasyonlar: Bilgi ve İletişim Teknolojileri ve Ötesi İI Can Destinasyon Konulu Güncel Araştırmalar - I, 215 - 239, 2021 | | 2021 |
The Conference on Managing Tourism Across Continents, September 2-4, 2020 (MTCON’20) İI CAN Journal of Tourism Leisure and Hospitality 2 (2), 104-105, 2020 | | 2020 |