Takip et
Eren Yalçın
Eren Yalçın
selcuk.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Coğrafi İşaretli Ürünlerin Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi: Akdeniz Bölgesi Örneği (Evaluation of Geographical Products in The Context of Gastronomy Tourism …
İ Yazıcıoğlu, A Işın, E Yalçın
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research 3 (4), 861-872, 2019
572019
Coğrafi İşaretli Ürünlerin Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi (Evaluation of Geographically Indicated Products within the Scope of Gastronomy Tourism)
A Işın, E Yalçın
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 8 (4), 2507-2522, 2020
242020
Akdeniz Diyet Kalitesi Ölçeğinin (Mediterranean Diet Quality- KIDMED) Geçerlik ve Güvenirlik Çalışması (Validity and Reliability of the Mediterranean Diet Quality Scale (KIDMED))
S Akar Şahingöz, L Özgen, E Yalçın
5th İnternational Eurasian Congress on Natural Nutrition, Healthy Life …, 2019
15*2019
Türkiye'de Lisans Düzeyinde Gastronomi Eğitiminin Değerlendirilmesi (Evaluation of Undergraduate Gastronomy Education in Turkey)
N Beyter, E Zıvalı, E Yalçın
IV. International Gastronomy Tourism Studies Congress (4. Uluslararası …, 2019
12*2019
The Covid-19 Pandemic and Fermented Products
S Akar Şahingöz, E Yalçın
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 10 (2), 882-894, 2022
72022
Yazılı Kaynaklara Göre Sümer Mutfağının Günümüze Yansımaları (The Reflections of The Sumer Cuisine According to Written Sources)
E Yalçın, M Yaman
Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi (The Journal of International …, 2019
6*2019
Tüketicilerin Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Teknoloji Tabanlı Menüler ile İlgili Görüşleri (Consumers' Opinions on Technology-Based Menus Used in Food and Beverage …
S Akar Şahingöz, E Yalçın
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 9 (Special Issue 5), 161-178, 2021
42021
Ankara'daki Restoranlara Ait Menülerin Tasarım Unsurlarının Değerlendirilmesi (An Evaluation of Design Elements in The Menus of The Restaurants in Ankara)
S Akar Şahingöz, E Yalçın
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 125-137, 2020
42020
Destinasyon Yiyecek İmajı ve Memnuniyet Arasındaki İlişki İstanbul Örneği (The Relationship Between Destination Food İmage and Satisfaction Istanbul Case)
A Işın, E Yalçın
IV. International Gastronomy Tourism Studies Congress (4. Uluslararası …, 2019
22019
Evaluation of Smart City Projects in Eco-Gastronomy Dimension: The Example of Turkey
F Varol, M Oksuz, E Yalcin
Smart Cities for Sustainability: Approaches and Solutions 32, 71-81, 2023
12023
Profesyonel Mutfakların Bölümleri ve Özellikleri
İ Yazıcıoğlu, S Bozkurt, E Yalçın
Profesyonel Mutfaklar, 25-40, 2023
2023
Hücresel Tarım Ürünlerinin Tüketiciler Tarafından Tercih Edilme Durumları (Consumers’ Preferences For Cellular Agriculture Products)
E Doğan, E Yalçın, M Aksoy
AHBVÜ Turizm Fakültesi Dergisi 26 (2), 339-357, 2023
2023
Yerel Mutfaktan Uluslararası Dünyaya Açılan Bir Sofra: Eatwıth
SG Güneş, E Yalçın
Green Inspiration - Yeşil İlham, 624 -636, 2023
2023
Moleküler Gastronomi
E Yalçın
Gastronomi Biliminde Yeni Eğilimler: Uygulamalar ve Örnekler, 275-293, 2023
2023
New Trend in Sustainability and Eco Gastronomy: Underground Farms
E Yalcin, M Oksuz, F Varol
Gastronomy Attractions and Practices in Tourism, 9-18, 2023
2023
Coğrafi İşaretli Ürünlerin Sürdürülebilirliğe Etkisi
E Yalçın
Turizm ve Sürdürülebilirlik, 106 -116, 2023
2023
Akış Teorisi Kapsamında Yiyecek Tüketim Motivasyonunun Değerlendirilmesi
E Erol, E Yalçın
3rd International Travel and Tourism Dynamics Congress – ITTD2022, 49, 2022
2022
Aşırı Turizm Kavramı ve Etkileri
Ş Ünüvar, E Yalçın
Aşırı Turizm, 11-17, 2022
2022
Coğrafi İşaretli Ürünler
E Yalçın
Gastronomi Eğilimleri, 77-92, 2022
2022
Evaluation of İndividuals' Perspectives and Preferences for Entomophagy (Bireylerin Entomofajiye Bakış Açılarının ve Tercihlerinin Değerlendirilmesi)
İ Yılmaz, E Yalçın
Journal of Food and Feed Science 28, 28-46, 2022
2022
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20