Kırsal turizm konusunda yerel halkın yaklaşımının belirlenmesi: Misi köyü örneği D GÜNEY, V GÖLLER Turizm Akademik Dergisi 3 (2), 25-36, 2016 | 41 | 2016 |
Yerel Yemek Tüketiminin Turist Motivasyonuna Etkisi: İspanya Örneği V Göller MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM …, 2016 | 25 | 2016 |
Turizm eğitimi alan öğrencilerin kırsal turizm algıları D Güney, V Göller, H Çeken Turizm Akademik Dergisi 4 (2), 19-27, 2017 | 5 | 2017 |
Turistlerin Douro Vadisi’ne ilişkin algı ve beğenilerine yönelik bir araştırma H Doğan, D Güney Göller, V Göller | 3 | 2016 |
TOURISM STUDENTS’ENVIRONMENTAL CONCERNS AND WILLINGNESS TO PAY MORE FOR GREEN PRODUCTS IN THE RESTAURANT INDUSTRY: A COMPARISON BETWEEN TURKISH AND PORTUGUESE TOURISM STUDENTS H Dogan, D Guney, V Goller, I Dogan Publication name, 88, 2016 | 1 | 2016 |
Üniversite Gençliğinin Yiyecek İçecek İşletmelerindeki Hizmet Kalitesine İlişkin Algıları: Kötekli Kampüsü Örneği. Doğan.,H., Güney.,D., Göller.,V., Demircan.,Ş. Uluslararası Gençlik Araştırmaları Kongresi Bildiri Kitabı, 2016 | | 2016 |
Butik Otellerde Deneyimsel Pazarlama: Bodrum Örneği. Güney.,D., Göller.,V. | | 2016 |
Kırsal Turizm Ve Douro Bölgesi Örneği: Turist Memnuniyeti Ve Belirleyicileri Üzerine Bir Araştırma VG Hulusi DOĞAN, Derya GÜNEY 5. ULUSAL KIRSAL TURİZM KONGRESİ, 2016 | | 2016 |
Yerel Halkın Turizme Ve Turizmin Etkilerine Yönelik Yaklaşımının Belirlenmesi: Akyaka Örneği D Güney, V Göller 16. Ulusal Turizm Kongresi, 2015 | | 2015 |
Konaklama işletmelerinde engelli istihdamı: potansiyel engelli iş görenlere yönelik bir uygulama D GÜNEY, V GÖLLER Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi 15, 1014-1022, 2014 | | 2014 |