Takip et
Büşra Meltem TÜRKMEN
Büşra Meltem TÜRKMEN
medipol.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Yöresel yiyecekleri konu alan lisansüstü tezlerin bibliyometrik analizi
N Ayaz, BM Türkmen
Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research 2 (1), 22-38, 2018
992018
GELENEKSEL BİR ÜRÜN OLARAK KASTAMONU PASTIRMASI
N TÜRKER, M TÜRKMEN, E CAYMAZ
Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research 3 (2), 264-277, 2019
92019
Yöresel yiyecekleri konu alan lisansüstü tezlerin bibliyometrik analizi. Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research, 2 (1), 22-38
N Ayaz, BM Türkmen
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism 2 (1), 23-38, 2018
82018
Bibliometric analysis of post-graduate theses on local foods
N Ayaz, BM Türkmen
Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research 2 (1), 22-38, 2018
72018
Turizm eğitiminin gıda güvenliği bilgisi ve davranışına etkisi
N Ayaz, K Sünbül, BM Türkmen
Turizm Akademik Dergisi 5 (2), 185-202, 2018
52018
Yöresel yiyeceklere yönelik gıda güvenliği algısı: Mersin tantunisi örneği
N Ayaz, BM Türkmen
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 3 (3), 199-219, 2019
42019
Functional Effects of Dandelion (Taraxacum officinale) and Its Use in the Traditional Cuisines
BM Türkmen, G Teyin, U Lokman, E Memis Kocaman
Journal of Culinary Science & Technology, 1-22, 2023
22023
Yöresel yiyeceklere yönelik gıda güvenliği algısı: Mersin tantunisi örneği
BM Türkmen
Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2019
22019
TOPLU YİYECEK ÜRETİMİ GERÇEKLEŞTİREN İŞLETMELERDE FİZİKİ MUTFAK PLANLAMASI
M Doğdubay, M Sarıoğlan, BM Türkmen
Journal of Gastronomy, Hospitality and Travel 6 (1), 157-167, 2023
12023
APPLICABILITY OF THE 5E AND 7E MODEL IN GASTRONOMY EDUCATION
BM TÜRKMEN
Interpretive Research Humanities and Social Sciences, 227, 2022
12022
The Effects of Use of Restaurant Management Systems Perceived by the Personnel According to Their Demographic Characteristics
EM Kocaman, BM Türkmen
Handbook of Research on Smart Management for Digital Transformation, 256-274, 2022
12022
YENİLİK YÖNETİMİ UYGULAMALARI ÜZERİNE BUTİK OTEL İŞLETMELERİNDE BİR ARAŞTIRMA
BM TÜRKMEN, A Nurettin
Journal of Recreation and Tourism Research 5 (2), 24-32, 2018
12018
TOPLU YİYECEK ÜRETİMİ GERÇEKLEŞTİREN İŞLETMELERDE FİZİKİ MUTFAK PLANLAMASI
K Arslan, BM Türkmen, M Doğdubay
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online), 2023
2023
Yabancı Turistlerin Türk Mutfağı Hakkındaki Görüşleri (Foreign Tourists' Opinions About Turkish Cuisine)
D Yakup, M SARIOĞLAN, M BEZİRGAN, BM TÜRKMEN
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 10 (4), 3573-3592, 2022
2022
Yabancı turistlerin Türk mutfağı hakkındaki görüşleri
Y Dinç, M Sarıoğlan, M Bezirgan, BM Türkmen
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2022
2022
Güncel Turizm Araştırmaları
M SARIOĞLAN
Akademisyen Kitabevi, 2020
2020
Anadolu ağızlarında ünsüz düşmeleri
B Türkmen
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2019
2019
SAFRANBOLU TANITIM FOTOĞRAFLARININ SEMİYOTİK (GÖSTERGEBİLİMSEL) ANALİZİ: ZİYARETÇİ YORUMLARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA THE SEMIOTIC ANALYSIS OF SAFRANBOLU PHOTOGRAPHS: A CASE STUDY …
N Türker, BM Türkmen
INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM (IWACT’17) THE BOOK OF FULL-TEXT …, 2017
2017
A LITERATURE REVIEW ON THE USAGE AREAS OF THE FUZZY VIKOR METHOD IN FOOD BEVERAGE ENTERPRISES
Y DİNÇ, BM TÜRKMEN
NEW SEARCHES AND STUDIES IN SOCIAL AND HUMANITIES SCIENCES, 77, 0
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–19