Yöresel yiyecekleri konu alan lisansüstü tezlerin bibliyometrik analizi N Ayaz, BM Türkmen Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research 2 (1), 22-38, 2018 | 100 | 2018 |
GELENEKSEL BİR ÜRÜN OLARAK KASTAMONU PASTIRMASI N TÜRKER, M TÜRKMEN, E CAYMAZ Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research 3 (2), 264-277, 2019 | 9 | 2019 |
Yöresel yiyecekleri konu alan lisansüstü tezlerin bibliyometrik analizi. Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research, 2 (1), 22-38 N Ayaz, BM Türkmen Journal of Multidisciplinary Academic Tourism 2 (1), 23-38, 2018 | 8 | 2018 |
Bibliometric analysis of post-graduate theses on local foods N Ayaz, BM Türkmen Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research 2 (1), 22-38, 2018 | 7 | 2018 |
Turizm eğitiminin gıda güvenliği bilgisi ve davranışına etkisi N Ayaz, K Sünbül, BM Türkmen Turizm Akademik Dergisi 5 (2), 185-202, 2018 | 5 | 2018 |
Yöresel yiyeceklere yönelik gıda güvenliği algısı: Mersin tantunisi örneği N Ayaz, BM Türkmen Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 3 (3), 199-219, 2019 | 4 | 2019 |
Functional Effects of Dandelion (Taraxacum officinale) and Its Use in the Traditional Cuisines BM Türkmen, G Teyin, U Lokman, E Memis Kocaman Journal of Culinary Science & Technology, 1-22, 2023 | 3 | 2023 |
The Effects of Use of Restaurant Management Systems Perceived by the Personnel According to Their Demographic Characteristics EM Kocaman, BM Türkmen Handbook of Research on Smart Management for Digital Transformation, 256-274, 2022 | 3 | 2022 |
TOPLU YİYECEK ÜRETİMİ GERÇEKLEŞTİREN İŞLETMELERDE FİZİKİ MUTFAK PLANLAMASI M Doğdubay, M Sarıoğlan, BM Türkmen Journal of Gastronomy, Hospitality and Travel 6 (1), 157-167, 2023 | 2 | 2023 |
Yöresel yiyeceklere yönelik gıda güvenliği algısı: Mersin tantunisi örneği BM Türkmen Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2019 | 2 | 2019 |
APPLICABILITY OF THE 5E AND 7E MODEL IN GASTRONOMY EDUCATION BM TÜRKMEN Interpretive Research Humanities and Social Sciences, 227, 2022 | 1 | 2022 |
YENİLİK YÖNETİMİ UYGULAMALARI ÜZERİNE BUTİK OTEL İŞLETMELERİNDE BİR ARAŞTIRMA BM TÜRKMEN, A Nurettin Journal of Recreation and Tourism Research 5 (2), 24-32, 2018 | 1 | 2018 |
TOPLU YİYECEK ÜRETİMİ GERÇEKLEŞTİREN İŞLETMELERDE FİZİKİ MUTFAK PLANLAMASI K Arslan, BM Türkmen, M Doğdubay Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online), 2023 | | 2023 |
Yabancı Turistlerin Türk Mutfağı Hakkındaki Görüşleri (Foreign Tourists' Opinions About Turkish Cuisine) D Yakup, M SARIOĞLAN, M BEZİRGAN, BM TÜRKMEN Journal of Tourism & Gastronomy Studies 10 (4), 3573-3592, 2022 | | 2022 |
Yabancı turistlerin Türk mutfağı hakkındaki görüşleri Y Dinç, M Sarıoğlan, M Bezirgan, BM Türkmen Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2022 | | 2022 |
Güncel Turizm Araştırmaları M SARIOĞLAN Akademisyen Kitabevi, 2020 | | 2020 |
Anadolu ağızlarında ünsüz düşmeleri B Türkmen Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2019 | | 2019 |
SAFRANBOLU TANITIM FOTOĞRAFLARININ SEMİYOTİK (GÖSTERGEBİLİMSEL) ANALİZİ: ZİYARETÇİ YORUMLARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA THE SEMIOTIC ANALYSIS OF SAFRANBOLU PHOTOGRAPHS: A CASE STUDY … N Türker, BM Türkmen INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM (IWACT’17) THE BOOK OF FULL-TEXT …, 2017 | | 2017 |
A LITERATURE REVIEW ON THE USAGE AREAS OF THE FUZZY VIKOR METHOD IN FOOD BEVERAGE ENTERPRISES Y DİNÇ, BM TÜRKMEN NEW SEARCHES AND STUDIES IN SOCIAL AND HUMANITIES SCIENCES, 77, 0 | | |