Takip et
Kamil Emre GERÇEKASLAN
Kamil Emre GERÇEKASLAN
nevsehir.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
A Comparison of the Functional Characteristics of Wheat Stored as Grain with Wheat Stored in Spike Form
MM Karaoğlu, M Aydeniz, HG Kotancılar, KE Gerçekaslan
International Journal of Food Science and Technology, 38, 2010
462010
The effect of par‐baking and frozen storage time on the quality of cup cake
MM Karaoğlu, HG Kotancilar, KE Gerçekaslan
International journal of food science & technology 43 (10), 1778-1785, 2008
372008
Ekmek bayatlaması ve bayatlama derecesini ölçmede kullanılan yöntemler: I
KE Gerçekaslan, HG KOTANCILAR, MM Karaoğlu
Gıda 32 (6), 305-315, 2007
372007
The effect of some pre-roasting treatments on quality characteristics of pumpkin seed oil
N Aktaş, KE Gerçekaslan, T Uzlaşır
OCL 25 (3), A301, 2018
332018
Besinsel lif kaynağı olarak enzime dirençli nişasta
HG KOTANCILAR, KE GERÇEKASLAN, MM KARAOĞLU, BOZ Hüseyin
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 40 (1), 103-107, 2009
322009
Differences in some physical and chemical properties of wheat grains from different parts within the spike
H Boz, KE Gercekaslan, MM KARAOĞLU, HG KOTANCILAR
Turkish Journal of Agriculture and Forestry 36 (3), 309-316, 2012
312012
The effects of different materials as dough improvers for organic whole wheat bread
H Boz, M Murat Karaoğlu, H Gürbüz Kotancilar, K Emre Gerçekaslan
International journal of food science & technology 45 (7), 1472-1477, 2010
272010
Pumpkin seed oil as a partial animal fat replacer in bologna-type sausages
T Uzlaşır, N Aktaş, KE Gerçekaslan
Food Science of Animal Resources 40 (4), 551, 2020
262020
Hydration level significantly impacts the freezable-and unfreezable-water contents of native and modified starches
KE Gerçekaslan
Food Science and Technology 41, 426-431, 2020
162020
Trabzon vakfıkebir ekmeğinin bayatlamasının çeşitli yöntemlerle takibi ve francala ekmeği ile mukayesesi
KE Gerçekaslan
Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Bölümü, Yüksek Lisans Tezi …, 2006
152006
Crumb pasting and staling properties of white and traditional Vakfıkebir breads
HG Kotancilar, K Gercekaslan, MM KARAOĞLU
Turkish Journal of Agriculture and Forestry 33 (5), 435-443, 2009
142009
Keçiboynuzu unu ilavesinin kakaolu kekin fiziksel, duyusal ve tekstürel özelliklerine etkisi
KE Gerçekaslan, BOZ Hüseyin
Journal of the Institute of Science and Technology 8 (1), 95-101, 2018
132018
Effects of loaf weight and storage time on the qualitative properties of white and traditional Vakfıkebir breads
HG Kotancilar, K Gercekaslan, MM Karaoğlu
Turkish Journal of Agriculture and Forestry 32 (5), 459-467, 2008
112008
Kabak çekirdeği yağının kek üretiminde kullanım olanaklarının araştırılması
SM Seçen, KE Gerçekaslan
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, 2016
92016
Ekmek Bayatlaması ve Bayatlama Derecesini Ölçmede Kullanılan Yöntemler: II
KE Gerçekaslan, HG Kotancılar, MM Karaoğlu, MF Ertugay
Gıda 33 (1), 27-34, 2008
92008
Vakfıkebir ekmek hamurundan laktik asit bakterilerinin izolasyonu-identifikasyonu ve ekmek üretiminde kullanılabilme imkanları
KE Gerçekaslan
Fen Bilimleri Enstitüsü, 2012
82012
Seed pumpkin flour as a dietary fiber source in Bologna‐type sausages
M Mumyapan, N Aktaş, KE Gerçekaslan
Journal of Food Processing and Preservation 46 (7), e16586, 2022
72022
Effect of pregelatinization and retrogradation on some physicochemical changes of wheat-potato starches
N Aktaş, KE Gerçekaslan
Journal of Agricultural Sciences 25 (3), 281-289, 2019
62019
Vakfıkebir Ekmek Hamurundan Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu ve Tanısı
KE Gerçekaslan, HG KOTANCILAR, G Kaban, MM Karaoğlu
Akademik Gıda 10 (3), 47-50, 2012
52012
EFFECT OF POTATO FLOUR SUBSTITUTE TO WHEAT FLOUR ON THE PHYSICAL QUALITY PROPERTIES OF CUPCAKE
K GERÇEKASLAN, BOZ Hüseyin
Gıda 45 (2), 390-396, 2020
32020
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20