A Comparison of the Functional Characteristics of Wheat Stored as Grain with Wheat Stored in Spike Form MM Karaoğlu, M Aydeniz, HG Kotancılar, KE Gerçekaslan International Journal of Food Science and Technology, 38, 2010 | 46 | 2010 |
The effect of par‐baking and frozen storage time on the quality of cup cake MM Karaoğlu, HG Kotancilar, KE Gerçekaslan International journal of food science & technology 43 (10), 1778-1785, 2008 | 37 | 2008 |
Ekmek bayatlaması ve bayatlama derecesini ölçmede kullanılan yöntemler: I KE Gerçekaslan, HG KOTANCILAR, MM Karaoğlu Gıda 32 (6), 305-315, 2007 | 37 | 2007 |
The effect of some pre-roasting treatments on quality characteristics of pumpkin seed oil N Aktaş, KE Gerçekaslan, T Uzlaşır OCL 25 (3), A301, 2018 | 33 | 2018 |
Besinsel lif kaynağı olarak enzime dirençli nişasta HG KOTANCILAR, KE GERÇEKASLAN, MM KARAOĞLU, BOZ Hüseyin Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 40 (1), 103-107, 2009 | 32 | 2009 |
Differences in some physical and chemical properties of wheat grains from different parts within the spike H Boz, KE Gercekaslan, MM KARAOĞLU, HG KOTANCILAR Turkish Journal of Agriculture and Forestry 36 (3), 309-316, 2012 | 31 | 2012 |
The effects of different materials as dough improvers for organic whole wheat bread H Boz, M Murat Karaoğlu, H Gürbüz Kotancilar, K Emre Gerçekaslan International journal of food science & technology 45 (7), 1472-1477, 2010 | 27 | 2010 |
Pumpkin seed oil as a partial animal fat replacer in bologna-type sausages T Uzlaşır, N Aktaş, KE Gerçekaslan Food Science of Animal Resources 40 (4), 551, 2020 | 26 | 2020 |
Hydration level significantly impacts the freezable-and unfreezable-water contents of native and modified starches KE Gerçekaslan Food Science and Technology 41, 426-431, 2020 | 16 | 2020 |
Trabzon vakfıkebir ekmeğinin bayatlamasının çeşitli yöntemlerle takibi ve francala ekmeği ile mukayesesi KE Gerçekaslan Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Bölümü, Yüksek Lisans Tezi …, 2006 | 15 | 2006 |
Crumb pasting and staling properties of white and traditional Vakfıkebir breads HG Kotancilar, K Gercekaslan, MM KARAOĞLU Turkish Journal of Agriculture and Forestry 33 (5), 435-443, 2009 | 14 | 2009 |
Keçiboynuzu unu ilavesinin kakaolu kekin fiziksel, duyusal ve tekstürel özelliklerine etkisi KE Gerçekaslan, BOZ Hüseyin Journal of the Institute of Science and Technology 8 (1), 95-101, 2018 | 13 | 2018 |
Effects of loaf weight and storage time on the qualitative properties of white and traditional Vakfıkebir breads HG Kotancilar, K Gercekaslan, MM Karaoğlu Turkish Journal of Agriculture and Forestry 32 (5), 459-467, 2008 | 11 | 2008 |
Kabak çekirdeği yağının kek üretiminde kullanım olanaklarının araştırılması SM Seçen, KE Gerçekaslan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, 2016 | 9 | 2016 |
Ekmek Bayatlaması ve Bayatlama Derecesini Ölçmede Kullanılan Yöntemler: II KE Gerçekaslan, HG Kotancılar, MM Karaoğlu, MF Ertugay Gıda 33 (1), 27-34, 2008 | 9 | 2008 |
Vakfıkebir ekmek hamurundan laktik asit bakterilerinin izolasyonu-identifikasyonu ve ekmek üretiminde kullanılabilme imkanları KE Gerçekaslan Fen Bilimleri Enstitüsü, 2012 | 8 | 2012 |
Seed pumpkin flour as a dietary fiber source in Bologna‐type sausages M Mumyapan, N Aktaş, KE Gerçekaslan Journal of Food Processing and Preservation 46 (7), e16586, 2022 | 7 | 2022 |
Effect of pregelatinization and retrogradation on some physicochemical changes of wheat-potato starches N Aktaş, KE Gerçekaslan Journal of Agricultural Sciences 25 (3), 281-289, 2019 | 6 | 2019 |
Vakfıkebir Ekmek Hamurundan Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu ve Tanısı KE Gerçekaslan, HG KOTANCILAR, G Kaban, MM Karaoğlu Akademik Gıda 10 (3), 47-50, 2012 | 5 | 2012 |
EFFECT OF POTATO FLOUR SUBSTITUTE TO WHEAT FLOUR ON THE PHYSICAL QUALITY PROPERTIES OF CUPCAKE K GERÇEKASLAN, BOZ Hüseyin Gıda 45 (2), 390-396, 2020 | 3 | 2020 |