Effect of circadian rhythm on metabolic processes and the regulation of energy balance Y Serin, N Acar Tek Annals of Nutrition and Metabolism 74 (4), 322-330, 2019 | 238 | 2019 |
Yemek ve besin fotoğraf kataloğu ölçü ve miktarlar N Rakıcıoğlu, N Tek, A Ayaz, A Pekcan Ata Ofset Matbaacılık, 2010 | 139 | 2010 |
Evaluation of dietary quality of adolescents using Healthy Eating Index NA Tek, H Yildiran, G Akbulut, S Bilici, E Koksal, MG Karadag, N Sanlıer Nutrition research and practice 5 (4), 322, 2011 | 130 | 2011 |
Olive Leaf (Olea europaea L. folium): Potential Effects on Glycemia and Lipidemia N Acar-Tek, D Ağagündüz Annals of Nutrition and Metabolism 76 (1), 10-15, 2020 | 118 | 2020 |
Turkish cultural heritage: a cup of coffee B Yılmaz, N Acar-Tek, S Sözlü Journal of Ethnic Foods 4 (4), 213-220, 2017 | 89 | 2017 |
Dünyada üretilen fermente ürünler: tarihsel süreç ve sağlık ile ilişkileri MŞ Karaçil, NA Tek Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 27 (2), 163-174, 2013 | 79 | 2013 |
Yemek ve besin fotoğraf kataloğu N Rakıcıoğlu, N Acar Tek, A Ayaz, G Pekcan Hatiboğlu Yayınevi 1, 2012 | 76 | 2012 |
Yemek ve besin fotoğraf kataloğu ölçü ve miktarlar N RAKICIOĞLU, N TEK, A AYAZ, A PEKCAN Ata Ofset Matbaacılık, 2012 | 72 | 2012 |
Determinants of health related quality of life in home dwelling elderly population: appetite and nutritional status NÃA Tek, MÅ Karaà The Journal of nutrition, health and aging 22 (8), 996-1002, 2018 | 66 | 2018 |
A minireview of effects of green tea on energy expenditure D Türközü, NA Tek Critical reviews in food science and nutrition 57 (2), 254-258, 2017 | 66 | 2017 |
Risk factors for constipation in adults: a cross-sectional study G Yurtdaş, N Acar-Tek, G Akbulut, Ö Cemali, N Arslan, A Beyaz Coşkun, ... Journal of the American College of Nutrition 39 (8), 713-719, 2020 | 57 | 2020 |
Metabolic syndrome (MS) in elderly: a cross sectional survey G Akbulut, E Köksal, S Bilici, NA Tek, H Yildiran, MG Karadag, N Sanlier Archives of gerontology and geriatrics 53 (3), e263-e266, 2011 | 54 | 2011 |
Türkiye beslenme rehberi 2015 (TÜBER) G Pekcan, N Şanlıer, M Baş, S Başoğlu, N Acar Tek Ankara: Sağlık Bakanlığı, 2016 | 39 | 2016 |
Sağlık Profesyonellerinde Sağlıklı Beslenme Kaygısı: Ortoreksiya Nervoza. N Tek, M Karaçil Ermumcu Gazi Sağlık Bilimleri 1 (2), 2016 | 39 | 2016 |
Photograph catalog of food and dishes: Portion sizes and amounts N Rakıcıoglu, N Tek Acar, A Ayaz, G Pekcan Ata Ofset Pub, Ankara, Turkey,, 2009 | 35 | 2009 |
Basılmış Olan İlk Türk Yemek Kitabı “Melceü't–Tabbâhin” NA Tek, MS Sürücüoğlu Gazi Türkiyat 1 (14), 225-229, 2014 | 31 | 2014 |
Kahve tüketimi ve bazı hastalıklarla ilişkisi: son yıllarda yapılan insan temelli araştırmaların irdelenmesi S Sözlü, B YILMAZ, A Nilüfer Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi 8 (2), 33-39, 2017 | 28 | 2017 |
Yüksek proteinli diyet akımlarının vücut ağırlığının korunması ve sağlık üzerine kısa ve uzun dönemli etkileri S NAVRUZ, NA TEK Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi 3 (1), 656-673, 2014 | 23 | 2014 |
Estimation of resting energy expenditure: validation of previous and new predictive equations in obese children and adolescents N Acar-Tek, D Ağagündüz, B Çelik, R Bozbulut Journal of the American College of Nutrition 36 (6), 470-480, 2017 | 22 | 2017 |
Evaluation of nutritional status and allostatic load in adult patients with type 2 diabetes MS Macit, N Acar-Tek Canadian journal of diabetes 44 (2), 156-161, 2020 | 21 | 2020 |