Takip et
Yasin YAKAR
Yasin YAKAR
harran.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Pesticide residue analysis in parsley, lettuce and spinach by LC-MS/MS
O Esturk, Y Yakar, Z Ayhan
Journal of food science and technology 51, 458-466, 2014
752014
Investigation of Bisphenol A as an endocrine disruptor, total thiol, malondialdehyde, and C-reactive protein levels in chronic obstructive pulmonary disease.
ES Erden, S Motor, I Ustun, M Demirkose, R Yuksel, R Okur, S Oktar, ...
European Review for Medical & Pharmacological Sciences 18 (22), 2014
452014
Determination of antibiotic residues in chicken liver by liquid chromatography-tandem mass spectrometry
M Metli, Y Yakar, Y Tekeli
Adıyaman Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi 5 (2), 120-131, 2015
122015
Çekirdeksiz Sofralık Üzümlerde Pestisit Kalıntılarının Belirlenmesi
Y YAKAR
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi 28 (4), 444-447, 2018
82018
Identifying Olive Oil Fraud and Adulteration Using Machine Learning Algorithms
Y Yakar, K Karada
QUIMICA NOVA 45 (10), 1245-1250, 2022
62022
Siirt ekolojik şartlarında ikinci ürün olarak yetiştirilen bazı susam (sesamum ındicum, l.) genotiplerinin yağ asidi kompozisyonlarının belirlenmesi
Y YAKAR, H ARSLAN, A BİLMEZ ÖZÇINAR
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 11 (1), 27-33, 2021
62021
Effects of olive cake meal on serum constituents and fatty acid levels in breast muscle of Japanese quail
C ÖZCAN, T ÇİMRİN, Y YAKAR, S ALAŞAHAN
South African Journal of Animal Science 50 (6), 874-880, 2020
62020
Aspir Tohumu Katkılı Karma Yemle Beslemenin Yumurta Yağ Asitleri Kompozisyonuna Etkisi
Y Yakar, Y Tekeli, M Duru, H Danahaliloglu, S Bucak
Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 19 (1), 44-55, 2014
62014
Spectroscopic studies on bis (3, 5-di-t-butyl-1, 2-benzoquinone 1-oximato) copper (II) and its mixed-ligand complexes. Copper (II)-radical ferromagnetic coupling
VT Kasumov, E Taş, Y Yakar, F Köksal, R Köşeoğlu
Zeitschrift für Naturforschung B 57 (5), 495-502, 2002
52002
Zeytin yaprağı ilavesinin zeytinyağının bazı karakteristik özelliklerine etkisi
Ş ÇELİK, E DOĞRU, Y YAKAR, N ÜNVER
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi 25 (1), 72-85, 2021
42021
Karacadağ Bölgesinde Üretilen Şanlıurfa Sadeyağı ile Tulum Yağının Bazı Kalite Karakteristikleri
Ş ÇELİK, N ÜNVER, Y YAKAR
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi 23 (5), 1200-1208, 2020
42020
The Effects of Dietary Olive Cake Meal on Fattening Performance, Carcass and Slaughter Traits in Japanese Quails (Coturnix coturnix japonica)
C Özcan, T Çimrin, Y Yakar, S Alaşahan
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 9 (6), 1030-1036, 2021
32021
Investigation of the possibilities of using oleaster fruit flour in the production of low-fat-low-cholesterol mayonnaise
N Ünver, Ş Çelik, S Sayar, B Ergün, Y Yakar
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi 27 (1), 137-144, 2023
22023
The effect of olive leaf addition on some characteristic properties of olive oil.
Ş Çelik, E Doğru, Y Yakar
22021
Effect of feeding with safflower (Carthamus tinctorius L.) seed added mixed feed on the amount of fatty acids composition and cholesterol in chicken meat
Y YAKAR, Y TEKELİ
Harran Journal of Agricultural and Food Science 23 (1), 69-77, 2019
22019
Analysis of random intercept and slope model (RISM) for data of repeated measures from Hy-Line White laying hens.
E Eyduran, G Ser, H Cinli, C Tirink, Y Yakar, M Duru, Y Javed, MM Tariq
Pakistan Journal of Zoology 48 (5), 2016
22016
Yayladağı ve Safranbolu'da Yetişen Safran Bitkisinin (Crocus sativus L.) Antioksidan Özellikleri
AO Tekeli, Y., Danahaliloglu, H., Yakar,Y., Bucak, S., Saruhan
Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 19 (1), 11-18, 2014
2*2014
Storage stability and fatty acid composition of Sanliurfa butterfat
N Ünver, Ş Çelik, Y Yakar
Mljekarstvo: časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka 71 (2 …, 2021
12021
Some quality charactertics of Şanlıurfa butterfat and Tulum butterfat produced in Karacadağ region.
Ş Çelik, N Ünver, Y Yakar
12020
Aspir tohumu katkılı karma yemle beslemenin piliç eti ve yumurtada konjuge linoleik asit, toplam protein ve kolesterol miktarına etkisi
Y Yakar
Fen Bilimleri Enstitüsü, 2014
12014
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20