Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 843 | 698 |
h-endeksi | 15 | 14 |
i10-endeksi | 18 | 16 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle2 makale
1 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Seid Mahdi JafariProfessor, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resourcesgau.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Sebnem Harsaİzmir Institute of Technologyiyte.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Osvaldo CampanellaDepartment of Food Science and Technology. The Ohio State Universityosu.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Farhad GaravandTeagasc, Moorepark Food Research Centre, Irelandteagasc.ie üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Hatice GunesMugla Sıtkı Koçman Üniversitesimu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Samuel W. SchaffterStaff Scientist, National Institute of Standards and Technologynist.gov üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Vural GökmenHacettepe Universityhacettepe.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Enver TarhanIzmir Institute of Technolgy (İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü), Turkeyiyte.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- FERİT TURANLIProf. Dr.ege.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Bruce HamakerPurdue Universitypurdue.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Takip et
Özgür Tarhan
Associate Professor, Uşak University
usak.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa