Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 3152 | 2539 |
h-endeksi | 31 | 30 |
i10-endeksi | 83 | 70 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle33 makale
7 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Ran YeInternational Flavors and Fragrancesiff.com üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Da ChenAssistant Professor in Food Science, Purdue Universitypurdue.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Chi-Tang HoDistinguished Professor of Food Science, Rutgers Universitysebs.rutgers.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Osvaldo CampanellaDepartment of Food Science and Technology. The Ohio State Universityosu.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Xiao ZhuSenior Research Scientist, Purdue Universitypurdue.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Zhongxiang FangAssociate professor in Food Processing, The University of Melbourneunimelb.edu.au üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Feng ChenClemson Universityclemson.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip