Foodomics: A new approach in food quality and safety P Balkir, K Kemahlioglu, U Yucel Trends in Food Science & Technology 108, 49-57, 2021 | 101 | 2021 |
Fate of some pathogenic bacteria and molds in Turkish Tarhana during fermentation and storage period F Turantaş, K Kemahlıoğlu Journal of food science and technology 49, 601-607, 2012 | 18 | 2012 |
Ham ve stabilize ticari buğday ruşeyminin bir katkı maddesi kombinasyonu ile birlikte katımının hamur ve ekmek niteliklerine etkileri Ü Çakmaklı, E Köse, K Kemahlıoğlu GIDA/THE JOURNAL OF FOOD 20 (4), 243 – 248, 1995 | 14 | 1995 |
Geleneksel bir süt ürünü: torba yoğurdu B Hocalar, K Kemahlıoğlu, F Dokuzoğuz Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, 2009 | 11 | 2009 |
Hububat Ürünlerinin İşlenmesinde Mikrodalga Uygulamaları K Kemahlıoğlu, T Baysal Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi, Gaziantep, 2002 | 8 | 2002 |
İrmikaltı unlarının bazı kalite kriterlerinin belirlenmesi K Kemahlıoğlu, S Ünal Gıda 26 (5), 2001 | 7 | 2001 |
İzmir Piyasasında Tüketime Sunulan Bazı Bulgurların Türk Gıda Kodeksi Bulgur Tebliği ile Türk Standartları Enstitüsü Bulgur Standardı’na Uyumlarının Karşılaştırılması K Kemahlıoğlu, K Demirağ Akademik Gıda 8 (4), 29-34, 2010 | 6 | 2010 |
İzmir'de Tüketime Sunulan Çeşitli Firmalara Ait Erişte ve Noodle Ürünlerinin Bazı Kimyasal ve Fiziksel Kalite Nitelikleri. K Kemahlıoğlu, K Demirağ Academic Food Journal/Akademik GIDA 16 (1), 2018 | 5 | 2018 |
Tarhananın Farklı Yöntemler ile Kurutulmasının Kuruma Karakteristiklerine ve Kalite Özelliklerine Etkisinin Araştırılması, EÜ Bilimsel Araştırma Projesi, 02 K Kemahlıoğlu EMYO 2, 30, 2007 | 5 | 2007 |
Machine vision system: Food industry applications and practices P Balkır, K Kemahlıoğlu, U Yücel Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 7 (7), 989-999, 2019 | 3 | 2019 |
Conformance of bulgur samples sold in İzmir, Turkey to Turkish Food Codex Bulgur Notification and Turkish Standards Institute Bulgur Standard. K Kemahlıoğlu, K Demirağ Akademik Gida 8 (4), 29-34, 2010 | 3 | 2010 |
Effect of different raw materials on aroma fingerprints of ‘boza’using an e-nose and sensory analysis K Kemahlıoğlu, P Kendirci, P Kadiroğlu, U Yücel, F Korel Quality assurance and safety of crops & foods 11 (5), 421-429, 2019 | 2 | 2019 |
Determination of some quality properties of wheat genotypes suitable for yufka flour production in Izmir. N Bas-Zeybekoglu, K Kemahlioglu, G Ova FEB-FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN, 9564, 2018 | 1 | 2018 |
Farklı piyasa unlarının zedelenmiş nişasta miktarı ve fermantasyon gücünün belirlenmesi üzerine bir araştırma K Kemahlıoğlu Ege Üniversitesi, 2010 | | 2010 |