kemal kemahlıoğlu
kemal kemahlıoğlu
Ege Üniversitesi, Dr. Öğretim Üyesi, Gıda Yüksek Mühendisi
Verified email at ege.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Fate of some pathogenic bacteria and molds in Turkish Tarhana during fermentation and storage period
F Turantaş, K Kemahlıoğlu
Journal of food science and technology 49 (5), 601-607, 2012
142012
Ham ve stabilize ticari buğday ruşeyminin bir katkı maddesi kombinasyonu ile birlikte katımının hamur ve ekmek niteliklerine etkileri
Ü Çakmaklı, E Köse, K Kemahlıoğlu
GIDA/THE JOURNAL OF FOOD 20 (4), 243 – 248, 1995
101995
İrmikaltı Unlarının Bazı Kalite Kriterlerinin Belirlenmesi
K Kemahlıoğlu, S Ünal
Gıda 26 (5), 2001
52001
İzmir Piyasasında Tüketime Sunulan Bazı Bulgurların Türk Gıda Kodeksi Bulgur Tebliği ile Türk Standartları Enstitüsü Bulgur Standardı’na Uyumlarının Karşılaştırılması
K Kemahlıoğlu, K Demirağ
Akademik Gıda 8 (4), 29-34, 2010
32010
Conformance of bulgur samples sold in İzmir, Turkey to Turkish Food Codex Bulgur Notification and Turkish Standards Institute Bulgur Standard.
K Kemahlıoğlu, K Demirağ
Akademik Gida 8 (4), 29-34, 2010
22010
Effect of different raw materials on aroma fingerprints of ‘boza’using an e-nose and sensory analysis
K Kemahlıoğlu, P Kendirci, P Kadiroğlu, U Yücel, F Korel
Quality Assurance and Safety of Crops & Foods 11 (5), 421-429, 2019
12019
Machine Vision System: Food Industry Applications and Practices
P Balkir, K Kemahlıoğlu, U Yücel
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 7 (7), 989-999, 2019
2019
İzmir'de Tüketime Sunulan Çeşitli Firmalara Ait Erişte ve Noodle Ürünlerinin Bazı Kimyasal ve Fiziksel Kalite Nitelikleri.
K Kemahlıoğlu, K Demirağ
Academic Food Journal/Akademik GIDA 16 (1), 2018
2018
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–8