Follow
kemal kemahlıoğlu
kemal kemahlıoğlu
Ege Üniversitesi, Dr. Öğretim Üyesi, Gıda Yüksek Mühendisi
Verified email at ege.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Foodomics: A new approach in food quality and safety
P Balkir, K Kemahlioglu, U Yucel
Trends in Food Science & Technology 108, 49-57, 2021
1012021
Fate of some pathogenic bacteria and molds in Turkish Tarhana during fermentation and storage period
F Turantaş, K Kemahlıoğlu
Journal of food science and technology 49, 601-607, 2012
182012
Ham ve stabilize ticari buğday ruşeyminin bir katkı maddesi kombinasyonu ile birlikte katımının hamur ve ekmek niteliklerine etkileri
Ü Çakmaklı, E Köse, K Kemahlıoğlu
GIDA/THE JOURNAL OF FOOD 20 (4), 243 – 248, 1995
141995
Geleneksel bir süt ürünü: torba yoğurdu
B Hocalar, K Kemahlıoğlu, F Dokuzoğuz
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, 2009
112009
Hububat Ürünlerinin İşlenmesinde Mikrodalga Uygulamaları
K Kemahlıoğlu, T Baysal
Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi, Gaziantep, 2002
82002
İrmikaltı unlarının bazı kalite kriterlerinin belirlenmesi
K Kemahlıoğlu, S Ünal
Gıda 26 (5), 2001
72001
İzmir Piyasasında Tüketime Sunulan Bazı Bulgurların Türk Gıda Kodeksi Bulgur Tebliği ile Türk Standartları Enstitüsü Bulgur Standardı’na Uyumlarının Karşılaştırılması
K Kemahlıoğlu, K Demirağ
Akademik Gıda 8 (4), 29-34, 2010
62010
İzmir'de Tüketime Sunulan Çeşitli Firmalara Ait Erişte ve Noodle Ürünlerinin Bazı Kimyasal ve Fiziksel Kalite Nitelikleri.
K Kemahlıoğlu, K Demirağ
Academic Food Journal/Akademik GIDA 16 (1), 2018
52018
Tarhananın Farklı Yöntemler ile Kurutulmasının Kuruma Karakteristiklerine ve Kalite Özelliklerine Etkisinin Araştırılması, EÜ Bilimsel Araştırma Projesi, 02
K Kemahlıoğlu
EMYO 2, 30, 2007
52007
Machine vision system: Food industry applications and practices
P Balkır, K Kemahlıoğlu, U Yücel
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 7 (7), 989-999, 2019
32019
Conformance of bulgur samples sold in İzmir, Turkey to Turkish Food Codex Bulgur Notification and Turkish Standards Institute Bulgur Standard.
K Kemahlıoğlu, K Demirağ
Akademik Gida 8 (4), 29-34, 2010
32010
Effect of different raw materials on aroma fingerprints of ‘boza’using an e-nose and sensory analysis
K Kemahlıoğlu, P Kendirci, P Kadiroğlu, U Yücel, F Korel
Quality assurance and safety of crops & foods 11 (5), 421-429, 2019
22019
Determination of some quality properties of wheat genotypes suitable for yufka flour production in Izmir.
N Bas-Zeybekoglu, K Kemahlioglu, G Ova
FEB-FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN, 9564, 2018
12018
Farklı piyasa unlarının zedelenmiş nişasta miktarı ve fermantasyon gücünün belirlenmesi üzerine bir araştırma
K Kemahlıoğlu
Ege Üniversitesi, 2010
2010
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–14