Çadırdan saraya Türk mutfağı F Demirgül Uluslararası Türk dünyası turizm araştırmaları dergisi 3 (1), 105-125, 2018 | 112 | 2018 |
Fermente süt ürünlerinin insan sağlığına etkisi F Demirgül, O Sağdıç Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi, 45-53, 2018 | 35 | 2018 |
Detection of antibiotic resistance and resistance genes in enterococci isolated from Sucuk, a traditional Turkish dry-fermented sausage F Demirgül, Y Tuncer Korean journal for food science of animal resources 37 (5), 670, 2017 | 32 | 2017 |
Laktik starter kültür üretim teknolojisi F Demirgül, O Sağdıç Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi 7 (11), 27-37, 2017 | 22 | 2017 |
Production and characterization of yeast extracts produced by Saccharomyces cerevisiae, Saccharomyces boulardii and Kluyveromyces marxianus F Demirgül, Ö Şimşek, F Bozkurt, E Dertli, O Sağdıç Preparative Biochemistry & Biotechnology 52 (6), 657-667, 2022 | 12 | 2022 |
LAKTOZ İNTOLERANSIN PREVALANSI, TEŞHİSİ VE LAKTOZSUZ BESLENME TAVSİYELERİ F Demirgül, R Demirgül Food and Health 5 (4), 281-290, 2019 | 10 | 2019 |
Bioactive properties, antibacterial activity, and color features of Polygonum cognatum: The effects of frozen storage and cooking process F Demirgül, M DİVRİKLİOĞLU-KUNDAK, O SAĞDIÇ Food Science and Technology 42, e00322, 2022 | 6 | 2022 |
Amino acid, mineral, vitamin B contents and bioactivities of extracts of yeasts isolated from sourdough F Demirgul, O Simsek, O Sagdic Food Bioscience 50, 102040, 2022 | 5 | 2022 |
A comparison of metabolic engineering strategies applied in Yarrowia lipolytica for β-carotene production RA Uçar, F Demirgül, Ö Şimşek, H Erten Biotechnology and Bioprocess Engineering, 1-15, 2024 | | 2024 |
Fermente gıdalardan izole edilen aromatik mayalardan maya ekstraktı üretimi F Demirgül | | 2021 |
Sucuktan enterokokların izolasyonu ve antibiyotik duyarlılık profillerinin belirlenmesi F Demirgül Fen Bilimleri Enstitüsü, 0 | | |