Takip et
Şaban Kargiglioğlu
Şaban Kargiglioğlu
mu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Yerli gastroturistlerin eğitim seviyeleri ve yaş gruplarına göre destinasyondaki gastronomi turizmi etkinliklerine katılımları: Gaziantep'i ziyaret eden gastroturistler üzerine …
Ş Kargiglioğlu, A Akbaba
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 4 (1), 87-95, 2016
502016
Gastronomi turizmi kapsamında Urla enginar festivaline gelen turistlerin festival hakkındaki görüşleri
Ş Kargiglioğlu, M Kabacık
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 5 (3), 409-421, 2017
472017
Gaziantepte gastronomi turizmi: Gaziantepi gastronomi turizmi kapsamında ziyaret eden yerli turistlerin görüşleri üzerine bir araştırma
Ş Kargiglioğlu
Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2015
332015
Gastronomi Turlarının Coğrafi İşaretli Ürünler Aracılığı İle Oluşturulması: Batı Karadeniz Turları Örneği
Ş Kargiglioğlu, Y Çetin, G Erkol Bayram
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research 3 (4), 624-639, 2019
292019
Planlı davranış teorisi bağlamında sokak lezzetlerinin destinasyon seçimi ve tekrar ziyaret etme niyetine etkisi: İstanbul ili örneği
Ş Kargiglioğlu
Gazi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Ankara, 2019
182019
İslami Hassasiyetler Çerçevesinde Helal Turizm Uygulamalarına İlişkin Bir Değerlendirme: Helal Oteller
Ş Kargiglioğlu, Ö Altunöz Sürücü, S Karaçağa, HS Kıroğlu
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 1 (2), 64-77, 2017
122017
Mutfak Kültürünün Sürdürülebilirliği Bakımından Yöresel Yiyeceklerin Menülerde Yer Alma Düzeyi: Sinop Ölçeğinde Bir Araştırma
Ş KARGİGLİOĞLU, S AYYILDIZ
Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisi 6 (86), 346-355, 2018
11*2018
Sokak Lezzetlerini Tatma Amacıyla İstanbul’u Ziyaret Eden Turistlerin İstanbul Seyahatlerinin Değerlendirilmesine Yönelik Bir Araştırma
Ş Kargiglioğlu, M Aksoy
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 7 (3), 1821-1835, 2019
102019
Turist rehberliği mesleği
S Ak, Ş Kargiglioğlu, G Erkol Bayram
Zengin, G. Erkol Bayram ve O. Batman (Ed.) Turist Rehberliği Mesleği (Dünü …, 2019
92019
Konaklarda Sunulan Yöresel Yemeklerin Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi Bakımından İncelenmesi; Safranbolu Konakları Örneği
S Ayyıldız, Ş Kargiglioğlu
The Journal of Academic Social Science 6 (79), 367-381, 2018
8*2018
Gastronomi Turizminin Önemi
Ş Kargiglioğlu
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, 35-53, 2018
62018
The effect of street foods on destination selection in the context of planned behavior theory the case of Istanbul Province
Ş KARGİGLİOĞLU, M Aksoy
Journal of Hospitality and Tourism Issues 2 (2), 122-142, 2020
42020
TARIM TURİZMİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİR KIRSAL KALKINMA AÇISINDAN ÖNEMİ: BODRUM MANDALİNA BAHÇELERİ ÖRNEĞİ
M Tuna, Ş Kargiglioğlu, D Ağaoğlu
International Journal of Contemporary Tourism Research 4 (1), 31-47, 2020
42020
İslami Açıdan Boş Zaman Aktiviteleri; Helâl Turizm Kapsamında Yeni Fikirler
ÖA Sürücü, HS Kıroğlu, Ş Kargiglioğlu, S Karaçağa
TİSAD (Türk İslam Dünyası Sosyal Araştırmalar Dergisi) 4 (15), 262-271, 2017
42017
Sokak lezzetleri konusuyla ilgili yapılan çalışmaların bibliyometrik analizi
Ş Kargiglioğlu
TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ 5 (3), 1857-1873, 2021
32021
REKREASYON FAALİYETLERİNİN DESTİNASYON MARKALAŞMASINA ETKİSİ
Ş KARGİGLİOĞLU
Spor ve Rekreasyon Araştırmaları, 93-101, 2019
3*2019
Muğla Gastronomi Haritası (THE GASTRONOMIC MAP OF MUGLA)
Ş Kargiglioğlu, E Temür
Journal of Gastronomy, Hospitality and Travel 5 (3), 1203-1215, 2022
2*2022
Analysis of silent tourism potential for sinop
Ş Kargiglioğlu, J Arifuddin
MTCON'20, 368, 2020
22020
ANKARA BEYPAZARI’NIN GASTRONOMİ TURİZMİ POTANSİYELİ
HF ZARARSIZ, Ş Kargiglioğlu
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi, 1-16, 2022
12022
BOYOZ’UN ÇEVRİMİÇİ TURİST DENEYİMLERİ AÇISINDAN İNCELENMESİ
Ş KARGİGLİOĞLU
Uluslararası Avrasya Sosyal Bilimler Dergisi 12 (46), 1060-1075, 2021
12021
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20