Takip et
aziz eksi
aziz eksi
ankara Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü'nde Profesör
ankara.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Phenolic compounds in pear juice from different cultivars
D Tanrıöven, A Ekşi
Food Chemistry 93 (1), 89-93, 2005
1652005
Antioxidant capacity and anthocyanin profile of sour cherry (Prunus cerasus L.) juice
İ Damar, A Ekşi
Food chemistry 135 (4), 2910-2914, 2012
1452012
Sugar composition of apple juices
F Karadeniz, A Ekşi
European Food Research and Technology 215, 145-148, 2002
802002
Brix degree and sorbitol/xylitol level of authentic pomegranate (Punica granatum) juice
İ Türkmen, A Ekşi
Food chemistry 127 (3), 1404-1407, 2011
722011
Carbon isotope ratio (13C/12C) of pine honey and detection of HFCS adulteration
SB Çinar, A Ekşi, İ Coşkun
Food chemistry 157, 10-13, 2014
662014
Chemical composition and guide values of pomegranate juice.
A Ekşi, İ Özhamamci
GIDA/The Journal of FOOD 34 (5), 2009
622009
Meyve suyu durultma tekniği
A Ekşi
Gıda Teknolojisi Derneği Yayınları 9, 127, 1988
421988
Pestil işleme tekniği ve kimyasal bileşimi
A Ekşi, N Artık
382015
Elma suyunda fenolik madde dağılımı üzerine araştırma
F KARADENİZ, E Aziz
Journal of Agricultural Sciences 7 (03), 135-141, 2001
262001
Fenoliklerin gıda bileşenleri olarak önemi
A Ekşi, F Karadeniz
Dünya Gıda 3, 64-69, 2002
252002
2003 yılları arasında eğitim yönetimi teftişi planlaması ve ekonomisi alanında yapılmış olan yüksek lisans tez özetleri çalışması. 16
M Okutan, A Ekşi
Ulusal Eğitim Bilimleri Kongresi, 2000
252000
Kivi meyvesinin kimyasal bileşenleri ve fonksiyonel özellikleri
A Ekşi, İT Özen
Ordu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi 2 (2), 54-67, 2012
222012
Gıda Sanayinde Yapısal Değişimler
A Ekşi, O Yurdakul, M Emiroğlu, E Güneş, M Atamer, E Topal, O Deveci, ...
Türkiye Ziraat Mühendisliği VI. Teknik Kongresi 2, 2005
212005
Pestil nasıl yapılır
A Ekşi, N Artık
Bilim Teknik 17, 32-34, 1984
211984
Bazı Yabancı Meyvelerin (Kuşburnu, Yemişen, Alaç, Yaban Mersini, Kızılcık) Kimyasal Bileşimi Üzerine Araştırma
N Artık, A Ekşi
Gıda Sanayii 44, 21-22, 1996
171996
Reduction of patulin in apple juice concentrates during storage
N Koca, A EKŞİ
Journal of food safety 25 (1), 1-8, 2005
162005
Türkiye’de beslenme yetersizliği sorunları, besin ve beslenme politikaları
G Pekcan, F Soydal, D Haznedaroğlu, Ş Çelik, A Ekşi
Beslenme ve Diyet Dergisi 30 (1), 45-47, 2001
152001
Gıdalarda mikotoksin oluşumu ve azaltılması
F Karadeniz, A Ekşi
Dünya Gıda Dergisi 4, 104-105, 2002
142002
Gıdalardaki başlıca fenolik bileşikler
F Karadeniz, A Ekşi
Dünya Gıda 1, 80-85, 2002
132002
Gıda zenginleştirme yaklaşımı ve Türkiye’de uygulanma olanağı
A Ekşi, F Karadeniz
Beslenme ve Diyet Dergisi 25 (2), 47-51, 1996
131996
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20