Phenolic compounds in pear juice from different cultivars D Tanrıöven, A Ekşi Food Chemistry 93 (1), 89-93, 2005 | 165 | 2005 |
Antioxidant capacity and anthocyanin profile of sour cherry (Prunus cerasus L.) juice İ Damar, A Ekşi Food chemistry 135 (4), 2910-2914, 2012 | 145 | 2012 |
Sugar composition of apple juices F Karadeniz, A Ekşi European Food Research and Technology 215, 145-148, 2002 | 80 | 2002 |
Brix degree and sorbitol/xylitol level of authentic pomegranate (Punica granatum) juice İ Türkmen, A Ekşi Food chemistry 127 (3), 1404-1407, 2011 | 72 | 2011 |
Carbon isotope ratio (13C/12C) of pine honey and detection of HFCS adulteration SB Çinar, A Ekşi, İ Coşkun Food chemistry 157, 10-13, 2014 | 66 | 2014 |
Chemical composition and guide values of pomegranate juice. A Ekşi, İ Özhamamci GIDA/The Journal of FOOD 34 (5), 2009 | 62 | 2009 |
Meyve suyu durultma tekniği A Ekşi Gıda Teknolojisi Derneği Yayınları 9, 127, 1988 | 42 | 1988 |
Pestil işleme tekniği ve kimyasal bileşimi A Ekşi, N Artık | 38 | 2015 |
Elma suyunda fenolik madde dağılımı üzerine araştırma F KARADENİZ, E Aziz Journal of Agricultural Sciences 7 (03), 135-141, 2001 | 26 | 2001 |
Fenoliklerin gıda bileşenleri olarak önemi A Ekşi, F Karadeniz Dünya Gıda 3, 64-69, 2002 | 25 | 2002 |
2003 yılları arasında eğitim yönetimi teftişi planlaması ve ekonomisi alanında yapılmış olan yüksek lisans tez özetleri çalışması. 16 M Okutan, A Ekşi Ulusal Eğitim Bilimleri Kongresi, 2000 | 25 | 2000 |
Kivi meyvesinin kimyasal bileşenleri ve fonksiyonel özellikleri A Ekşi, İT Özen Ordu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi 2 (2), 54-67, 2012 | 22 | 2012 |
Gıda Sanayinde Yapısal Değişimler A Ekşi, O Yurdakul, M Emiroğlu, E Güneş, M Atamer, E Topal, O Deveci, ... Türkiye Ziraat Mühendisliği VI. Teknik Kongresi 2, 2005 | 21 | 2005 |
Pestil nasıl yapılır A Ekşi, N Artık Bilim Teknik 17, 32-34, 1984 | 21 | 1984 |
Bazı Yabancı Meyvelerin (Kuşburnu, Yemişen, Alaç, Yaban Mersini, Kızılcık) Kimyasal Bileşimi Üzerine Araştırma N Artık, A Ekşi Gıda Sanayii 44, 21-22, 1996 | 17 | 1996 |
Reduction of patulin in apple juice concentrates during storage N Koca, A EKŞİ Journal of food safety 25 (1), 1-8, 2005 | 16 | 2005 |
Türkiye’de beslenme yetersizliği sorunları, besin ve beslenme politikaları G Pekcan, F Soydal, D Haznedaroğlu, Ş Çelik, A Ekşi Beslenme ve Diyet Dergisi 30 (1), 45-47, 2001 | 15 | 2001 |
Gıdalarda mikotoksin oluşumu ve azaltılması F Karadeniz, A Ekşi Dünya Gıda Dergisi 4, 104-105, 2002 | 14 | 2002 |
Gıdalardaki başlıca fenolik bileşikler F Karadeniz, A Ekşi Dünya Gıda 1, 80-85, 2002 | 13 | 2002 |
Gıda zenginleştirme yaklaşımı ve Türkiye’de uygulanma olanağı A Ekşi, F Karadeniz Beslenme ve Diyet Dergisi 25 (2), 47-51, 1996 | 13 | 1996 |