Covid-19 Sonrası Turistik Tüketim Tutumu B KILIÇ, H ASLAN, M GÖVCE Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 19 (COVID-19 Special Issue …, 2020 | 59* | 2020 |
Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Duyusal Pazarlama Uygulamaları (Sensory Marketing Practices in Food and Beverages Companies) H Aslan, C Topaloğlu, B Kılıç, N Yozukmaz Journal of Tourism and Gastronomy Studies 5 (Special issue2), 287-300, 2017 | 19 | 2017 |
Yaratıcı Deneyimin Destinasyon Hatırlanabilirliği ve Sadakat Üzerine Etkisi: Avanos Örneği B Kılıç, H Aslan Yaşar Üniversitesi E-Dergisi 17 (66), 490-516, 2022 | 3 | 2022 |
Turistlerin destinasyonda yaşadıkları yaratıcı deneyimlerin destinasyon hatırlanabilirliği ve sadakat üzerine etkisi H Aslan Yayınlanmamış Yüksek Lisans Tezi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi-Sosyal …, 2018 | 2 | 2018 |
Yenilikçi Konaklama Deneyimleri: Kamp Alanları, Glamping ve Karavan Parkları M Gövce, H Aslan Deneyimsel Turizmde Yenilikçi Uygulamalar, 213-226, 2023 | | 2023 |
Deneyimsel Turizmin Turist ve Yerel Halk Açısından Önemi K Baysal, H Aslan Birey, Örgüt ve Toplum, 353-363, 2023 | | 2023 |
Turist ve Yiyecek İçecek Tüketimi H Aslan, H Akyurt Kurnaz Turist Davranışı, 2023 | | 2023 |
Deneyim, Öznel Esenlik, Duygular, Memnuniyet ve Sadakat İlişkisi: Glamping Turizmi Üzerine Bir Araştırma H Aslan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2023 | | 2023 |
Stratejik Ortaklıklar H Aslan Turizm İşletmelerinde Güncel Stratejik Yaklaşımlar, 53-69, 2020 | | 2020 |
Kıyaslama H Aslan Turizm İşletmelerinde Güncel Stratejik Yaklaşımlar, 36-50, 2020 | | 2020 |
Su Sporları Turizmi H Aslan Sıradışı Turizm, 91-109, 2019 | | 2019 |