Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 2184 | 2041 |
h-endeksi | 18 | 18 |
i10-endeksi | 22 | 22 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle0 makale
1 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Seid Mahdi JafariProfessor, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resourcesgau.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Elham AssadpourGorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran, www.gau.ac.irgau.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- sahar Akhavan-MahdaviGorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resourcesgau.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- M. R. MozafariAUSTRALASIAN NANOSCIENCE AND NANOTECHNOLOGY INITIATIVEanni.net.au üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Ganje MohammadAssistant Professor of Food Science, Hormozgan Universityhormozgan.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Leila KaramiAssistant Professor, Department of Cell and Molecular Biology, Kharazmi University, Tehran, Irankhu.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Mohammad H. EikaniIranian Research Organization for Science and Technology (IROST)irost.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Yahya MaghsoudlouProfessor of Food Technology, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resourcesgau.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- José Agustín Tapia-HernándezUniversidad de Sonoraunison.mx üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Takip et
Iman Katouzian
Faculty of Food Science and Technology University of Agricultural Sciences and Natural Resources
gau.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip