Takip et
Samuray Hakan BULUT
Samuray Hakan BULUT
Araştırma Görevlisi, Atatürk Üniversitesi
atauni.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
ULUSAL GASTRONOMİ KİMLİĞİNİN GELİŞTİRİLMESİ VE TURİSTİK TANITIMINDA KARŞILAŞILAN SORUNLAR
SH Bulut
İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi 5 (1), 60-65, 2019
142019
Effect of Perception of Sustainability in Local Food Experience on Healthy Eating Tendency: Mediator and Moderator Effects
Z AKSAKALLI BAYRAKTAR, S ORAL, SH BULUT, Y BAYRAKTAR
Frontiers in Nutrition 10, 797, 2023
82023
Bulut, S.H. (2019). Türk gastronomisinde esnaf lokantası kavramının turistik değeri: Sivas aşçıbaşı et lokantasıörneği. Atlas Internatıonal Refereed Journal On Socıal Scıences …
SH BULUT
Atlas Journal 5 (20), 541-549, 2019
5*2019
GASTRONOMİ ESTETİĞİNİN RESİM VE FOTOĞRAF KAVRAMLARI ÜZERİNDEN İNCELENMESİ
SH Bulut
Fine Arts 14 (2), 145-149, 2019
42019
Gastronomi Evreninde Codex Seraphinianus: Semiyotik Bir İnceleme
SH Bulut
İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi 7 (1), 182-193, 2021
32021
HOMEROS’UN ODESA’SINDA GEÇEN GASTRONOMİ ÖGELERİ ÜZERİNDEN ANTİK YUNAN YEMEK KÜLTÜRÜNE GENEL BAKIŞ
SH Bulut
The Journal of Social Science 3 (5), 331-338, 2019
32019
TÜRKİYE’DE SOMUT OLMAYAN KÜLTÜREL MİRASIN KORUNMASINA YÖNELİK DESTİNASYON OLUŞTURMA: SİVAS MADIMAK OTELİ
SH BULUT
İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi 5 (2), 99-106, 2019
32019
Effect of cultural capital on creative culinary process: Mediating role of critical thinking disposition
SH Bulut, E Zencir
International Journal of Gastronomy and Food Science 35, 100874, 2024
22024
TEORİK GASTRONOMİ KAVRAMLARI: BUĞDAY, EKMEK, KRUVASAN
SH Bulut
International Journal of Social and Humanities Sciences Research (JSHSR) 6 …, 2019
22019
Gastronomik yayınlarda görsellik ve gastro-sanat üzerine
SH Bulut
Ankara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dergisi 1 (2), 204-215, 2019
22019
Gastronomide Modernist Tutum Geliştirmenin Turistik Getirisi Nedir?
SH Bulut
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi 3 (2), 13-25, 2021
12021
Bitkisel Yağlar Hakkinda Gastronomik Bir Çalişma: Zeytinyaği
SH BULUT
International Journal of Social and Humanities Sciences Research (JSHSR) 6 …, 2019
12019
Gastronomi Aktivitesi Sağlayan Kuruluşlar
SH Bulut
Gastronomi Destinasyonlarında Kaynaklar, Ürünler ve Bileşenler, 61-78, 2024
2024
Gastronomi Turizmine Kaynaklık Eden Ağırlama Sektörü
S Oral, SH Bulut
Gastronomi Destinasyonlarında Kaynaklar, Ürünler ve Bileşenler, 44-60, 2024
2024
A literature review on the concept and applications of digital gastronomy
SH Bulut
International Congress on Tourism, Economy and Culture, 2024
2024
Doğa Turizmi Çalışmalarına Konu Edilen Destinasyonların Gastronomik Unsurları
SH Bulut, G Evliyaoğlu
24. Ulusal Turizm Kongresi, 2024
2024
Gastronomik Deneyim Kavramı Hakkında Bir Literatür Taraması
SH Bulut
VIII. INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH, 2024
2024
Portakal
SH Bulut
Meyvelerin Kültürel Tarihi, 99-103, 2023
2023
Bal Kabağı
SH Bulut
Meyvelerin Kültürel Tarihi, 21-32, 2023
2023
Edebiyat Teması
N Serçeoğlu, SH Bulut
UNESCO Yaratıcı Şehirler ve Sürdürülebilir Turizm, 81-99, 2022
2022
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20