ULUSAL GASTRONOMİ KİMLİĞİNİN GELİŞTİRİLMESİ VE TURİSTİK TANITIMINDA KARŞILAŞILAN SORUNLAR SH Bulut İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi 5 (1), 60-65, 2019 | 14 | 2019 |
Effect of Perception of Sustainability in Local Food Experience on Healthy Eating Tendency: Mediator and Moderator Effects Z AKSAKALLI BAYRAKTAR, S ORAL, SH BULUT, Y BAYRAKTAR Frontiers in Nutrition 10, 797, 2023 | 8 | 2023 |
Bulut, S.H. (2019). Türk gastronomisinde esnaf lokantası kavramının turistik değeri: Sivas aşçıbaşı et lokantasıörneği. Atlas Internatıonal Refereed Journal On Socıal Scıences … SH BULUT Atlas Journal 5 (20), 541-549, 2019 | 5* | 2019 |
GASTRONOMİ ESTETİĞİNİN RESİM VE FOTOĞRAF KAVRAMLARI ÜZERİNDEN İNCELENMESİ SH Bulut Fine Arts 14 (2), 145-149, 2019 | 4 | 2019 |
Gastronomi Evreninde Codex Seraphinianus: Semiyotik Bir İnceleme SH Bulut İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi 7 (1), 182-193, 2021 | 3 | 2021 |
HOMEROS’UN ODESA’SINDA GEÇEN GASTRONOMİ ÖGELERİ ÜZERİNDEN ANTİK YUNAN YEMEK KÜLTÜRÜNE GENEL BAKIŞ SH Bulut The Journal of Social Science 3 (5), 331-338, 2019 | 3 | 2019 |
TÜRKİYE’DE SOMUT OLMAYAN KÜLTÜREL MİRASIN KORUNMASINA YÖNELİK DESTİNASYON OLUŞTURMA: SİVAS MADIMAK OTELİ SH BULUT İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi 5 (2), 99-106, 2019 | 3 | 2019 |
Effect of cultural capital on creative culinary process: Mediating role of critical thinking disposition SH Bulut, E Zencir International Journal of Gastronomy and Food Science 35, 100874, 2024 | 2 | 2024 |
TEORİK GASTRONOMİ KAVRAMLARI: BUĞDAY, EKMEK, KRUVASAN SH Bulut International Journal of Social and Humanities Sciences Research (JSHSR) 6 …, 2019 | 2 | 2019 |
Gastronomik yayınlarda görsellik ve gastro-sanat üzerine SH Bulut Ankara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dergisi 1 (2), 204-215, 2019 | 2 | 2019 |
Gastronomide Modernist Tutum Geliştirmenin Turistik Getirisi Nedir? SH Bulut Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi 3 (2), 13-25, 2021 | 1 | 2021 |
Bitkisel Yağlar Hakkinda Gastronomik Bir Çalişma: Zeytinyaği SH BULUT International Journal of Social and Humanities Sciences Research (JSHSR) 6 …, 2019 | 1 | 2019 |
Gastronomi Aktivitesi Sağlayan Kuruluşlar SH Bulut Gastronomi Destinasyonlarında Kaynaklar, Ürünler ve Bileşenler, 61-78, 2024 | | 2024 |
Gastronomi Turizmine Kaynaklık Eden Ağırlama Sektörü S Oral, SH Bulut Gastronomi Destinasyonlarında Kaynaklar, Ürünler ve Bileşenler, 44-60, 2024 | | 2024 |
A literature review on the concept and applications of digital gastronomy SH Bulut International Congress on Tourism, Economy and Culture, 2024 | | 2024 |
Doğa Turizmi Çalışmalarına Konu Edilen Destinasyonların Gastronomik Unsurları SH Bulut, G Evliyaoğlu 24. Ulusal Turizm Kongresi, 2024 | | 2024 |
Gastronomik Deneyim Kavramı Hakkında Bir Literatür Taraması SH Bulut VIII. INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH, 2024 | | 2024 |
Portakal SH Bulut Meyvelerin Kültürel Tarihi, 99-103, 2023 | | 2023 |
Bal Kabağı SH Bulut Meyvelerin Kültürel Tarihi, 21-32, 2023 | | 2023 |
Edebiyat Teması N Serçeoğlu, SH Bulut UNESCO Yaratıcı Şehirler ve Sürdürülebilir Turizm, 81-99, 2022 | | 2022 |