ULUSAL GASTRONOMİ KİMLİĞİNİN GELİŞTİRİLMESİ VE TURİSTİK TANITIMINDA KARŞILAŞILAN SORUNLAR SH Bulut İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi 5 (1), 60-65, 2019 | 14 | 2019 |
Effect of Perception of Sustainability in Local Food Experience on Healthy Eating Tendency: Mediator and Moderator Effects Z AKSAKALLI BAYRAKTAR, S ORAL, SH BULUT, Y BAYRAKTAR Frontiers in Nutrition 10, 797, 2023 | 6 | 2023 |
Bulut, S.H. (2019). Türk gastronomisinde esnaf lokantası kavramının turistik değeri: Sivas aşçıbaşı et lokantasıörneği. Atlas Internatıonal Refereed Journal On Socıal Scıences … SH BULUT Atlas Journal 5 (20), 541-549, 2019 | 5* | 2019 |
HOMEROS’UN ODESA’SINDA GEÇEN GASTRONOMİ ÖGELERİ ÜZERİNDEN ANTİK YUNAN YEMEK KÜLTÜRÜNE GENEL BAKIŞ SH Bulut The Journal of Social Science 3 (5), 331-338, 2019 | 4 | 2019 |
Gastronomi Evreninde Codex Seraphinianus: Semiyotik Bir İnceleme SH Bulut İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi 7 (1), 182-193, 2021 | 3 | 2021 |
GASTRONOMİ ESTETİĞİNİN RESİM VE FOTOĞRAF KAVRAMLARI ÜZERİNDEN İNCELENMESİ SH Bulut Fine Arts 14 (2), 145-149, 2019 | 3 | 2019 |
TEORİK GASTRONOMİ KAVRAMLARI: BUĞDAY, EKMEK, KRUVASAN SH Bulut International Journal of Social and Humanities Sciences Research (JSHSR) 6 …, 2019 | 2 | 2019 |
Gastronomik yayınlarda görsellik ve gastro-sanat üzerine SH Bulut Ankara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dergisi 1 (2), 204-215, 2019 | 2 | 2019 |
TÜRKİYE’DE SOMUT OLMAYAN KÜLTÜREL MİRASIN KORUNMASINA YÖNELİK DESTİNASYON OLUŞTURMA: SİVAS MADIMAK OTELİ SH BULUT İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi 5 (2), 99-106, 2019 | 2 | 2019 |
Effect of cultural capital on creative culinary process: Mediating role of critical thinking disposition SH Bulut, E Zencir International Journal of Gastronomy and Food Science 35, 100874, 2024 | 1 | 2024 |
Gastronomide Modernist Tutum Geliştirmenin Turistik Getirisi Nedir? SH Bulut Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi 3 (2), 13-25, 2021 | 1 | 2021 |
Yaban Mantarlarının Gastronomik İncelemesi: Horoz Mantarı SH BULUT SOCIAL SCIENCES STUDIES JOURNAL (SSSJournal) 5 (37), 3170-3178, 2022 | | 2022 |
BİTKİSEL YAĞLAR HAKKINDA GASTRONOMİK BİR ÇALIŞMA: ZEYTİNYAĞI SH BULUT International Journal of Social and Humanities Sciences Research (JSHSR) 6 …, 2019 | | 2019 |
GASTRONOMİDE MENÜ STANDARDİZASYONU KAVRAMININ TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ ÜYELER LOKANTASI ALAKART MENÜSÜ ÜZERİNDEN İNCELENMESİ SH BULUT International Journal of Social and Humanities Sciences Research (JSHSR) 6 …, 2019 | | 2019 |
TURİZMDE GASTRONOMİ VE EKSLİBRİS SH BULUT İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi 5 (1), 26-32, 2019 | | 2019 |
EVRENSEL BİLİNİRLİĞE SAHİP ENSTRÜMANTAL GASTRONOMİ DAVRANIŞI SH BULUT Online Journal of Music Sciences 4 (1), 122-133, 2019 | | 2019 |