Follow
Samuray Hakan BULUT
Samuray Hakan BULUT
Araştırma Görevlisi, Atatürk Üniversitesi
Verified email at atauni.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
ULUSAL GASTRONOMİ KİMLİĞİNİN GELİŞTİRİLMESİ VE TURİSTİK TANITIMINDA KARŞILAŞILAN SORUNLAR
SH BULUT
İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi 5 (1), 60-65, 2019
132019
Bulut, S.H. (2019). Türk gastronomisinde esnaf lokantası kavramının turistik değeri: Sivas aşçıbaşı et lokantasıörneği. Atlas Internatıonal Refereed Journal On Socıal Scıences …
SH BULUT
Atlas Journal 5 (20), 541-549, 2019
5*2019
HOMEROS’UN ODESA’SINDA GEÇEN GASTRONOMİ ÖGELERİ ÜZERİNDEN ANTİK YUNAN YEMEK KÜLTÜRÜNE GENEL BAKIŞ
SH Bulut
The Journal of Social Science 3 (5), 331-338, 2019
42019
Gastronomi Evreninde Codex Seraphinianus: Semiyotik Bir İnceleme
SH BULUT
İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi 7 (1), 182-193, 2021
32021
Gastronomik yayınlarda görsellik ve gastro-sanat üzerine
SH BULUT
Ankara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dergisi 1 (2), 204-215, 2019
22019
TEORİK GASTRONOMİ KAVRAMLARI: BUĞDAY, EKMEK, KRUVASAN
SH Bulut
International Journal of Social and Humanities Sciences Research (JSHSR) 6 …, 2019
22019
GASTRONOMİ ESTETİĞİNİN RESİM VE FOTOĞRAF KAVRAMLARI ÜZERİNDEN İNCELENMESİ
SH Bulut
Fine Arts 14 (2), 145-149, 2019
22019
TÜRKİYE’DE SOMUT OLMAYAN KÜLTÜREL MİRASIN KORUNMASINA YÖNELİK DESTİNASYON OLUŞTURMA: SİVAS MADIMAK OTELİ
SH BULUT
İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi 5 (2), 99-106, 2019
22019
Effect of cultural capital on creative culinary process: Mediating role of critical thinking disposition
SH Bulut, EZ Ciftci
International Journal of Gastronomy and Food Science 35, 100874, 2024
12024
Effect of Perception of Sustainability in Local Food Experience on Healthy Eating Tendency: Mediator and Moderator Effects
Z AKSAKALLI BAYRAKTAR, S ORAL, SH BULUT, Y BAYRAKTAR
Frontiers in Nutrition 10, 797, 2023
12023
Gastronomide Modernist Tutum Geliştirmenin Turistik Getirisi Nedir?
SH Bulut
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi 3 (2), 13-25, 2021
12021
BİTKİSEL YAĞLAR HAKKINDA GASTRONOMİK BİR ÇALIŞMA: ZEYTİNYAĞI
SH BULUT
International Journal of Social and Humanities Sciences Research (JSHSR) 6 …, 2019
12019
Yaban Mantarlarının Gastronomik İncelemesi: Horoz Mantarı
SH BULUT
SOCIAL SCIENCES STUDIES JOURNAL (SSSJournal) 5 (37), 3170-3178, 2022
2022
GASTRONOMİDE MENÜ STANDARDİZASYONU KAVRAMININ TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ ÜYELER LOKANTASI ALAKART MENÜSÜ ÜZERİNDEN İNCELENMESİ
SH BULUT
International JOURNAL OF SOCIAL HUMANITIES SCIENCES RESEARCH 6 (32), 167-171, 2019
2019
TURİZMDE GASTRONOMİ VE EKSLİBRİS
SH BULUT
İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi 5 (1), 26-32, 2019
2019
EVRENSEL BİLİNİRLİĞE SAHİP ENSTRÜMANTAL GASTRONOMİ DAVRANIŞI
SH BULUT
Online Journal of Music Sciences 4 (1), 122-133, 2019
2019
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–16