Tüketicilerin turizm amaçlı satın alma karar sürecine sosyal medyanın etkisi Ö Yayla Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2014 | 15 | 2014 |
Mise en place for gastronomy geography through food: Flavor regions in Turkey Ö Yayla, SG Aktaş International Journal of Gastronomy and Food Science 26, 100384, 2021 | 13 | 2021 |
Yöresel yemek festivaline katılım motivasyonu ile festivallerin destinasyon imajına ve davranışsal niyetlere etkisi Ş Yayla ESOGÜ, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2017 | 13 | 2017 |
Alternatif Tatilden Alternatif Tedaviye Termal Turizmde İnovasyon Süreci: Afyonkarahisar Örneği. 14 M Sandıkçı, S Çelik, H Töre Başat, Ö Yayla Ulusal Turizm Kongresi, 05-08, 2013 | 12* | 2013 |
Ağız atlası kılavuz kitabı:(Türkiye Türkçesi ağız atlasına hazırlık) L Karahan, E Boz, SG Aktaş, N Çalışkan, Ö Yayla Akçağ Basım Yayım, 2018 | 11 | 2018 |
Mutfak uygulamaları S Önçel, O Güldemir, Ö Yayla Ankara: Detay Yayıncılık, 2018 | 7 | 2018 |
TÜRK MUTFAĞINDA LEZZET BÖLGELERİNİN BELİRLENMESİ: ADANA-OSMANİYE-KAHRAMANMARAŞ ÖRNEĞİ Ö YAYLA, SG AKTAŞ | 6* | 2017 |
Sosyal Medya’da Türk Sokak Lezzetleri: Youtube Örneği (Turkish Street Foods in Social Media: Case of Youtube) Ö YAYLA Journal of Tourism & Gastronomy Studies 9 (2), 1379-1400, 2021 | 5 | 2021 |
Türk Mutfağı İmajının Ürün Odaklı Geliştirilmesi: Turistler Üzerinde Bir Uygulama (Product-Oriented Improvement of the Image of Turkish Cuisine: A Case Study on Tourists) Ö YAYLA, S EKİNCEK, Ş YAYLA Journal of Tourism & Gastronomy Studies 8 (4), 2916-2955, 2020 | 5 | 2020 |
Kadirli mutfağı üzerine bir değerlendirme. 3 Ö Yayla, Ş Yayla Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi içinde (ss. 60-72), 28-29, 2019 | 5 | 2019 |
Kullanılan malzeme yoğunluğuna göre türkiye'de lezzet bölgelerinin oluşturulması Ö Yayla PQDT-Global, 2019 | 5 | 2019 |
Geographical exploration of vegan dishes from Turkish cuisine S Önçel, O Güldemir, Ö Yayla GeoJournal of Tourism and Geosites 23 (3), 2018 | 5 | 2018 |
Tirsik: turning poison into an alternative medicine Ö YAYLA Journal of Tourism & Gastronomy Studies 9 (3), 1536-1546, 2021 | 4 | 2021 |
The Potential of Amasya Cuisine for Gastronomy Tourism Ö Yayla, Ş Yayla Heritage Tourism Beyond Borders and Civilizations: Proceedings of the …, 2020 | 4 | 2020 |
Gastronomi Turizminde coğrafi işaretli ürünlerin kullanılmasına yönelik mekânsal bir değerlendirme. 3 Ö Yayla, Ş Yayla Anadolu Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, 28-29, 2019 | 4 | 2019 |
Travel and tourism: sustainability, economics, and management issues İO Coşkun Springer, 2020 | 3 | 2020 |
An Overview of Turkish Drinks with Traditional Meals Ö Yayla, Ş Yayla, I Konuk Travel and Tourism: Sustainability, Economics, and Management Issues …, 2020 | 3 | 2020 |
Evaluation of Products in Menus in Terms of Nutritional Facts: Eskişehir Sample O GÜLDEMİR, Ö YAYLA, S ÖNÇEL Journal of Tourism & Gastronomy Studies 6 (4), 448-462, 2018 | 3 | 2018 |
Global palates: unraveling digital nomads’ culinary journeys and gastro-tourist profiles Ö Yayla, M Özgür Göde, S Ekincek Worldwide Hospitality and Tourism Themes, 2024 | 2 | 2024 |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Menü Sertifikasyon Sistemi İçin Temel Kriterlerin Belirlenmesi: Eskişehir Örneği S EKİNCEK, Ö YAYLA, MÖ GÖDE Turizm Akademik Dergisi 8 (1), 213-229, 2021 | 2* | 2021 |