Takip et
MUSTAFA DURAN
MUSTAFA DURAN
aydın adnan menderes universitesi
adu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Isolation and characterization of aroma producing lactic acid bacteria from artisanal white cheese for multifunctional properties
ÇB Albayrak, M Duran
Lwt 150, 112053, 2021
252021
Impact of malaxation on quality and compositional characteristics of edremit yaglık olive oil
A Yorulmaz, A Yıldırım, M Duran, Ö Kula, M Kıvrak
Journal of food processing and preservation 41 (6), e13291, 2017
92017
SU AKTİVİTESİNİN VE FARKLI KURUTMA SİSTEMLERİNİN BİYOAKTİF BİLEŞENLERİN STABİLİTELERİ ÜZERİNE ETKİSİ.
A Yıldırım, M Duran, M Koç
GIDA/The Journal of FOOD 43 (3), 2018
62018
Effect of crushing temperature on virgin olive oil quality and composition
Ö Kula, A Yıldırım, A Yorulmaz, M Duran, İ Mutlu, M Kıvrak
Grasas y Aceites 69 (1), e239-e239, 2018
52018
Worldwide research tendencies on probiotics in food science: 1993 to 2021
C Bulut Albayrak, M Duran
British Food Journal 124 (3), 679-700, 2022
42022
The effect of water activity and different drying systems on the stability of bioactive compounds.
A Yıldırım, M Duran, M Koç
32018
Recent techniques for packing and storage of spray-dried food products
HŞ Nadeem, M Koç, DK Takma, M Duran
Handbook on Spray Drying Applications for Food Industries, 270-305, 2019
22019
Çiğ inek sütü somatik hücre sayısının yoğurdun duyusal özellikleri üzerine etkileri
S Bulca, M Duran, A Koç
Akademik Gıda 14 (2), 151-157, 2016
22016
SU AKTİVİTESİNİN VE FARKLI KURUTMA SİSTEMLERİNİN BİYOAKTİF BİLEŞENLERİN STABİLİTELERİ ÜZERİNE ETKİSİ
A Yıldırım, M Duran, M Koç
Gıda 43 (3), 512-522, 0
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–9