Follow
Yener Oğan
Yener Oğan
Other namesOğan, Y., Y. Oğan, Oğan, Yener
Verified email at artvin.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Kırsal alanların turizm potansiyelinin belirlenmesi-Artvin ili Arhavi ilçesi örneği
C Akyol, S Güner, O Yener, E AYDIN, Y Rahime, T Uluyurt
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 18 (1), 249-271, 2014
272014
Turizm eğitimi alan üniversite öğrencilerinin mesleki beklentileri ve sosyo-ekonomik profilleri üzerine bir araştırma
C Akyol, O Ela, O Yener
Gaziantep University Journal of Social Sciences 17 (2), 648-665, 2018
192018
Turizm Gelirlerinin Ekonomik Büyüme Üzerine Etkileri: Panel Eşbütünleşme ve Nedensellik Analizi The Affects of Tourism Revenues on Economic Growth: A Panel Cointegration and …
A Kamacı, Y Oğan
INTERNATIONAL CONFERENCE ON EURASIAN ECONOMIES 2014, 1-6, 2014
152014
Artvin’i Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
Y Oğan, F Durlu Özkaya
Güncel Turizm Araştırmaları 5 (2), 211-227, 2021
132021
KARADENİZ BÖLGESİNİN COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİ
O Yener, S BÜYÜKYILMAZ
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research 4 (3), 337-354, 2020
112020
Üniversite Çalışanlarının Yiyecek Ve İçecek İşletmesi Tercihleri Üzerine Bir Araştırma
Y Oğan, FD Özkaya
102018
Mutfak çalışanlarının yaratıcılık algı düzeyleri üzerine bir araştırma
Y Oğan
Fiscaoeconomia 5 (2), 756-768, 2021
92021
Artvin Yöre Gastronomisinde Tıbbi ve Aromatik Bitkiler / Medicinal and Aromatic Plants in Artvin Regional Gastronomy
Y Oğan, C Menekşe
Aydın Gastronomy 6 (1), 29-38, 2022
72022
Gastronomi turizmi ve gastronomik akımlar. Birinci, MC & Yayla, Ö
Y Oğan
Rekreasyon ve turizm araştırmaları, 34-52, 2021
72021
Yiyecek içecek işletmeleri
Y Oğan
Yiyecek içecek hizmetleri. Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık, 2020
72020
Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin İş Hayatına Hazır Bulunuşluklarının Belirlenmesi
Y Oğan, O Ela, A Kamacı
Kastamonu Üniversitesi İİBF Dergisi 4 (14), 118-143, 2016
7*2016
Aşçılık Öğrencilerinin Mesleki Beklentileri Üzerine Bir İnceleme
Y Oğan
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 24 (4), 1621-1632, 2022
62022
KASTAMONU İLİNDE BULUNAN KANYONLARIN TURİZM POTANSİYELİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ ÜZERİNE BİR İNCELEME
S BÖYÜKYILMAZ, O Yener
Journal of Tourism Intelligence and Smartness 3 (2), 203-222, 2020
62020
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yağ Kullanımı: Artvin, Arhavi Örneği
Y Oğan, S Küçükkömürler
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 2 (Ek1), 602-615, 2018
62018
Otel İşletmeleri Çalışanlarının İletişim Becerileri: Artvin Örneği
Y Oğan, SA Şahingöz
Artvin Çoruh Üniversitesi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi 4 (1), 77-103, 2018
52018
Konaklama işletmelerinde kalite maliyet sistemi ve Doğu Karadeniz bölgesindeki otel işletmelerinde bir uygulama
O Yener
Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2015
52015
Artvin ilindeki yiyecek ve içecek işletmelerinde yöresel yemekler
Y Oğan, F Durlu Özkaya
Tourism and Recreation 3 (1), 85-92, 2021
42021
Gastronomi Araştırmaları
Y Oğan
42021
Kadınların Baharat Tüketimi Üzerine Bir Araştırma
Y Oğan, F Sarper, EZ Özer, İ Çekiç
Researcher: Social Science Studies 7 (2), 226-244, 2019
42019
Doğu Karadeniz Bölgesindeki Otel İşletmelerinde Kalite Maliyet Sistemleri
O Yener, A ÖZULUCAN
Ömer Halisdemir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi 10 …, 2016
42016
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20