Takip et
Muammer Demir
Muammer Demir
Akdeniz Üniversitesi, Akdeniz University, Food Engineering
akdeniz.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
İş sağlığı ve güvenliği eğitiminin iş kazaları ve meslek hastalıklarının önlenmesindeki rolü
U Aydın, NG Karaca, VC Özgüler, E Karaca, Y Yücesoy, M Demir
Çimento endüstrisi işverenleri sendikası 27 (4), 28-29, 2013
632013
Graininess and roughness of stirred yoghurt made with goat's, cow's or a mixture of goat's and cow's milk
A Küçükçetin, M Demir, A Aşci, EM Comak
Small Ruminant Research 96 (2-3), 173-177, 2011
632011
Oil production by Mortierella isabellina from whey treated with lactase
M Demir, I Turhan, A Kucukcetin, Z Alpkent
Bioresource technology 128, 365-369, 2013
462013
Viability of Lactobacillus acidophilus ATCC 4356 incorporated into ice cream using three different methods
AA Arslan, EMC Gocer, M Demir, Z Atamer, J Hinrichs, A Kücükcetin
Dairy Science & Technology 96, 477-487, 2016
322016
Determination of sodium benzoate, potassium sorbate, nitrate and nitrite in some commercial dairy products
A Küçükçetin, B Şık, M Demir
Gıda 33 (4), 159-164, 2008
262008
Optimization of Salmonella bacteriophage microencapsulation in alginate-caseinate formulation using vibrational nozzle technique
F Ergin, Z Atamer, EMC Göcer, M Demir, J Hinrichs, A Kucukcetin
Food Hydrocolloids 113, 106456, 2021
222021
Application of cold-and heat-adapted Lactobacillus acidophilus in the manufacture of ice cream
F Ergin, Z Atamer, AA Arslan, EMC Gocer, M Demir, M Samtlebe, ...
International dairy journal 59, 72-79, 2016
152016
Kefir ve kefirin sağlık üzerine etkileri
Z Alpkent, M Demir
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 23-24, 2004
152004
An application on the use of internet and social media
B Solmaz, G Tekin, Z Herzem, M Demir
Journal of Selcuk Communication 7 (4), 23-32, 2013
142013
Kefir dondurması üretimi ve üretilen dondurmaların duyusal, fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri
M Demir
Akdeniz Üniversitesi, 2001
142001
Atletizm koşular, atlamalar, atmalar
M Demir
Nobel Yayın Dağıtım 3, 2008
102008
Single‐cell oil production by Mortierella isabellina DSM 1414 using different sugars as carbon source
M Demir, AG Gündes
Biotechnology Progress 36 (6), e3050, 2020
92020
Effect of casein to whey protein ratio of skim milk on the physical properties of a yoghurt drink, Ayran.
A Kücükcetın, EM Comak, A Ascı, M Demır, B Sık
92012
Klinik Uygulamaları
M Demir, NT Fiziği
Bayrak Ofset Matbaacılık Ltd Şti. İstanbul, 2008
92008
Gıdalarda bulunan antioksidan maddeler ve insan sağlığı üzerine etkileri
Z Alpkent, M Demir
Türkiye 9, 24-26, 2006
92006
Balıkçılık biyolojisine giriş
M Demir
İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Yayınları 1129 (64), 107, 1965
91965
Türkiye’de İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitiminin İş Kazaları ve Meslek Hastalıklarının Önlenmesindeki Rolü
U Aydın, NG Karaca, VC Özgüler, E Karaca, Y Güngör, M Demir
Anadolu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projesi, 2012
82012
Survival characteristics of some pathogenic bacteria in vanilla ice cream at different storage periods
S Uzunlu, I Yildirim, M Demir
Turk. Mikobiyol. Cem. Derg 34, 195-199, 2004
82004
Nükleer Tıp Fiziği
M Demir
İT Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, İstanbul, 2000
82000
Yapı üretiminde iş sağlığı ve güvenliği risk yönetimi
M Demir
Yayımlanmış yüksek lisans tezi, Gazi Üniversitesi, Ankara, 2013
72013
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20