Follow
Muammer Demir
Muammer Demir
Akdeniz Üniversitesi, Akdeniz University, Food Engineering
Verified email at akdeniz.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
İş sağlığı ve güvenliği eğitiminin iş kazaları ve meslek hastalıklarının önlenmesindeki rolü
U Aydın, NG Karaca, VC Özgüler, E Karaca, Y Yücesoy, M Demir
Çimento endüstrisi işverenleri sendikası 27 (4), 28-29, 2013
632013
Graininess and roughness of stirred yoghurt made with goat's, cow's or a mixture of goat's and cow's milk
A Küçükçetin, M Demir, A Aşci, EM Comak
Small Ruminant Research 96 (2-3), 173-177, 2011
622011
Oil production by Mortierella isabellina from whey treated with lactase
M Demir, I Turhan, A Kucukcetin, Z Alpkent
Bioresource technology 128, 365-369, 2013
462013
Viability of Lactobacillus acidophilus ATCC 4356 incorporated into ice cream using three different methods
AA Arslan, EMC Gocer, M Demir, Z Atamer, J Hinrichs, A Kücükcetin
Dairy Science & Technology 96, 477-487, 2016
322016
Determination of sodium benzoate, potassium sorbate, nitrate and nitrite in some commercial dairy products
A KÜÇÜKÇETİN, ŞIK Bülent, M DEMİR
Gıda 33 (4), 159-164, 2008
262008
Optimization of Salmonella bacteriophage microencapsulation in alginate-caseinate formulation using vibrational nozzle technique
F Ergin, Z Atamer, EMC Göcer, M Demir, J Hinrichs, A Kucukcetin
Food Hydrocolloids 113, 106456, 2021
222021
Application of cold-and heat-adapted Lactobacillus acidophilus in the manufacture of ice cream
F Ergin, Z Atamer, AA Arslan, EMC Gocer, M Demir, M Samtlebe, ...
International dairy journal 59, 72-79, 2016
152016
Kefir ve kefirin sağlık üzerine etkileri
Z Alpkent, M Demir
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 23-24, 2004
152004
Kefir dondurması üretimi ve üretilen dondurmaların duyusal, fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri
M Demir
Akdeniz Üniversitesi, 2001
142001
An application on the use of internet and social media
B Solmaz, G Tekin, Z Herzem, M Demir
Journal of Selcuk Communication 7 (4), 23-32, 2013
132013
Balıkçılık biyolojisine giriş
M Demir
İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Yayınları 1129 (64), 107, 1965
111965
Atletizm koşular, atlamalar, atmalar
M Demir
Nobel Yayın Dağıtım 3, 2008
102008
Single‐cell oil production by Mortierella isabellina DSM 1414 using different sugars as carbon source
M Demir, AG Gündes
Biotechnology Progress 36 (6), e3050, 2020
92020
Effect of casein to whey protein ratio of skim milk on the physical properties of a yoghurt drink, Ayran.
A Kücükcetın, EM Comak, A Ascı, M Demır, B Sık
92012
Klinik Uygulamaları
M Demir, NT Fiziği
Bayrak Ofset Matbaacılık Ltd Şti. İstanbul, 2008
92008
Gıdalarda bulunan antioksidan maddeler ve insan sağlığı üzerine etkileri
Z Alpkent, M Demir
Türkiye 9, 24-26, 2006
92006
Türkiye’de İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitiminin İş Kazaları ve Meslek Hastalıklarının Önlenmesindeki Rolü
U Aydın, NG Karaca, VC Özgüler, E Karaca, Y Güngör, M Demir
Anadolu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projesi, 2012
82012
Survival characteristics of some pathogenic bacteria in vanilla ice cream at different storage periods
S Uzunlu, I Yildirim, M Demir
Turk. Mikobiyol. Cem. Derg 34, 195-199, 2004
82004
Yapı üretiminde iş sağlığı ve güvenliği risk yönetimi
M Demir
Fen Bilimleri Enstitüsü, 2013
72013
Effect of lentil flour addition on physical and sensory properties of stirred yoghurt
A Küçükçetin, E Fundagül, Üİ Konak, M Demir, M Certel
Akademik Gıda 10 (4), 6-107, 2012
72012
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20