Mısır silajında laktik asit bakteri ve laktik asit bakteri+ enzim karışımı inokulantların fermantasyon ve toklularda ham besin maddelerinin sindirilme dereceleri üzerine etkileri C Polat, F Koç, ML Özdüven Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi 2 (1), 13-22, 2005 | 68 | 2005 |
Türkiye’deki önemli bal arısı (Apis mellifera L.) ırk ve ekotiplerinin Trakya koşullarında performanslarının karşılaştırılması M Doğaroğlu, M Özder, C Polat Doğa-Tr. J. of Veterinary and Animal Sciences 16, 403-414, 1992 | 54 | 1992 |
The effects of lactic acid bacteria and enzyme mixture inoculants on fermentation and nutrient digestibility of sunflower silage ML Ozduven, F Koc, C Polat, L Coskuntuna Kafkas Univ Vet Fak Derg 15 (2), 195-199, 2009 | 47 | 2009 |
Bazı mısır çeşitlerinde vejetasyon döneminin silolamada fermantasyon özellikleri ve yem değeri üzerine etkileri MLÖFKC Polat, LC Şamlı Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi 6 (2), 121-129, 2009 | 45 | 2009 |
Mikrobiyal Katkı Maddesi Kullanımının I. ve II C Polat, İY Yurtman, F Koç, L Coşkuntuna, ML Özdüven Ürün Mısır, Fiğ Tahıl Karışımı, Ayçiçeği Silajlarında Fermantasyon Gelişimi …, 1998 | 25 | 1998 |
Tekirdağ ili koşullarında I. ve II. ürün olarak yetiştirilen bazı mısır çeşitlerinin silaj fermantasyon özellikleri ve yem değerinin belirlenmesi Ö Kaya, C Polat Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi 7 (3), 129-136, 2010 | 20 | 2010 |
The effects of lactic acid bacteria+enzyme mixture silage inoculant on wheat silage FKOC BASKAVAK S., M. L. OZDUVEN, C. POLAT Journal of Tekirdag Agricultural Faculty 5 (3), 291-296, 2008 | 17* | 2008 |
The effects of inoculant lactic acid bacteria on the fermentation and aerobic stability of sunflower silage F Koc, M Levent Ozduven, L Coskuntuna, C Polant Poljoprivreda 15 (2), 47-52, 2009 | 15 | 2009 |
The effects of lactic acid bacteria and lactic acid bacteria+ enzyme mixture silage inoculants on maize silage fermentation and nutrient digestibility in lambs. C Polat, F Koc, ML Özdüven | 11 | 2005 |
The effects of high energy high protein sunflower meal on broiler performance N Senkoylu, C Polat, H Akyurek, HE Samli, E Erten, A Kayhan Proc. 11th Eur. Symp. Poult. Nutr. WPSA, Faaborg, Denmark, 331-333, 1997 | 8 | 1997 |
Bazı kaba yemlerin yem değerlerinin farklı analiz teknikleri ile belirlenmesi S Öğün, Y Şayan, H Özkul, A Alçiçek, Y Akbaş, L Coşkuntuna, SS Önenç, ... Trakya Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projesi, Kesin Rapor TÜBAP-272, 2003 | 7 | 2003 |
The effects of wet brewer’s grain whole plant maize mixture silages on fermentation characteristics and nutrient digestibility in lambs F Koc, C Polat, M Levent Poljoprivreda 16 (2), 35-41, 2010 | 5 | 2010 |
Trakya bölgesinde üretimi yapılan buğday ve arpanın ağır metal bulaşanlarının tespiti N Tezcan Namık Kemal Üniversitesi, 2009 | 5 | 2009 |
Kaba yemlerin rumende protein parçalanabilirliklerinin in situ naylon torba tekniği ile belirlenmesi M Polat, Y Şayan, H Özkul, C Polat Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 44 (1), 99-111, 2007 | 5 | 2007 |
Effect of additional of lactic acid bacteria (lab) inoculants pre-harvest and post-harvest silage ferrmantation of corn silage B Kara, C Polat, F Koç Journal of Tekirdag Agricultural Faculty/JOTAF 13 (4), 2016 | 3 | 2016 |
Determination of silage fermentation characteristics and feed value of some corn varieties cultivars as first and second crop in Tekirdag ecological conditions. Ö Kaya, C Polat | 3 | 2010 |
Effects of fermentation characteristics and feed value of some maize cultivars ensiled at different stages of maturity. ML Özdüven, F Koç, C Polat, L Coșkuntuna, S Bașkavak, HE Șamlı Journal of Tekirdag Agricultural Faculty 6 (2), 121-129, 2009 | 3 | 2009 |
Hasat Öncesi ve Hasat Sonrası Laktik Asit Bakteri (LAB) İlavesinin Mısır Silaj Fermantasyonu Üzerine Etkileri C POLAT Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi 13 (4), 2016 | 2 | 2016 |
Tekirdağ ili kaba yem üretimi, kapasitesi ve hayvan beslemedeki önemi H Ekici Namık Kemal Üniversitesi, 2010 | 2 | 2010 |
Alabalık yetiştiriciliğinde kullanılan yemlerin ağır metal ve aflatoksin içeriğinin belirlenmesi K Merako Namık Kemal Üniversitesi, 2010 | 2 | 2010 |