Takip et
Nihal Kanat
Nihal Kanat
Bursa Uludağ Üniversitesi
uludag.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Bakterilerde glutatyon ve önemi
N Kanat, S AKDEMİR
Sakarya University Journal of Science 18 (2), 111-117, 2014
52014
Süt Ürünlerinin Zenginleştirilmesinde Kullanılan Baharatların Fonksiyonel Etkileri
N Kanat, LY ERSAN, T Özcan
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 37 (1), 221-239, 2023
12023
Günlük diyette peynir tüketimi ile tuz alımının azaltılmasına yönelik güncel yaklaşımlar
N KANAT, LY ERSAN
Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 25 (1), 386-402, 2023
2023
5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu bildiri kitabı
TGM Odası, TZM Odası
Bursa Uludağ Üniversitesi, 2022
2022
ÇEşitli Stres Koşullarının Escherichia Colio157:H7’de Glutatyon Içeriği üZerine Etkisi
N Kanat
PQDT-Global, 2013
2013
Süt Ürünlerinde Fonksiyonel Katkılar Olarak Postbiyotiklerin Kullanımı
N Kanat, L Yılmaz Ersan
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–6