Influence of partial sodium replacement on proximate composition, physical and sensory quality of marinated anchovy (Engraulis encrasicolus) ND Erol, ÖA Erdem, S Cakli, AB Yavuz Lwt 137, 110476, 2021 | 13 | 2021 |
Comparison on nutritional properties of wild and cultured brown trout and Atlantic salmon. ÖA Erdem, B Alkan, MT Dinçer Ege Journal of Fisheries & Aquatic Sciences (EgeJFAS)/Su Ürünleri Dergisi 37 (1), 2020 | 11 | 2020 |
EFFECTS OF FIBERS ON THE QUALITY OF FISH PATTIES STORED AT (0-4šC) A Cadun, Ş ĮAKLI, D KIŞLA, T Dinįer, ÖA Erdem Journal of Food and Health Science Cadun et al 1 (4), 211-219, 2015 | 11 | 2015 |
Comparison of recovered carp scales (Cyprinus carpio) gelatin and commercial calf and pork skin gelatins MT Dinçer, ÖA Erdem, H Kalkan, MÇ Üçok Ege Journal of Fisheries and Aquatic Sciences 33 (4), 335-341, 2016 | 10 | 2016 |
Effects of the BHA and basil essential oil on nutritional, chemical, and sensory characteristics of sunflower oil and sardine (Sardina pilchardus) fillets during repeated deep … ND Erol, ÖA Erdem, ST Yilmaz, H Kayalar, S Cakli LWT 163, 113557, 2022 | 8 | 2022 |
Stability of fish protein hydrolysate from heads of gilthead sea bream (Sparus aurata), european sea bass (Dicentrarchus labrax) and rainbow trout (Oncorhyncus mykiss) during … ND Erol, ÖA Erdem, Ş Çaklı Ege Journal of Fisheries and Aquatic Sciences 34 (3), 327-336, 2017 | 6* | 2017 |
Comparison of the mechanical properties of meat and fish salamis MT Dinçer, ÖA Erdem, EBŞ Yılmaz Ege Journal of Fisheries and Aquatic Sciences 34 (4), 443-449, 2017 | 5* | 2017 |
Grafik tasarımcı adaylarının grafik tasarımın etik ilkelerine yönelik farkındalıklarının incelenmesi Ö Erdem Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2017 | 5 | 2017 |
Soğuk Muhafaza Şartlarında Depolanan Kültür Çipura (Sparus aurata) ve Levrek (Dicentrarchus labrax) Elektronik Burun ve Bilgisayarlı Resim Analizi Kullanılarak Kalite Takibi ÖA Erdem, Ş ÇAKLI Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 15 (2), 51-58, 2018 | 4 | 2018 |
Determination of some functional properties of enzymatically hydrolyzed fish protein from Sea Bass (Dicentrarchus labrax) by-products and its effect in Whiting Mince … ST Yilmaz, S Cakli, ND Erol, OA Erdem, BS Yilmaz, AB Yavuz DEUTSCHE LEBENSMITTEL-RUNDSCHAU 112 (6), 261-269, 2016 | 4 | 2016 |
The effects of nettle (Urtica dioica), spiny sowthistle (Sonchus asper) and dandelion (Taraxacum officinale) on the fish quality during storage period C Altınelataman, EBŞ Yılmaz, ŞT Yılmaz, ÖA Erdem, U Çelik Su Ürünleri Dergisi 35 (4), 423-431, 2018 | 3 | 2018 |
Kültüre edilen bazı balık türlerinde elektronik burun ve bilgisayarlı resim analizi kullanılarak soğuk muhafazada kalite takibi ÖA Erdem Fen Bilimleri Enstitüsü, 2016 | 2 | 2016 |
Quality monitoring by using electronic nose and machine vision on cultured seabream (Sparus aurata) and European seabass (Dicentrarchus labrax) at cold … ÖA Erdem, Ș Çaklı | 1 | 2018 |
Effects of different cooking methods on the proximate and fatty acid composition of Atlantic salmon (Salmo salar) ÖA Erdem, T DİNÇER Ege Journal of Fisheries and Aquatic Sciences 40 (4), 251-258, 2023 | | 2023 |
Royal deniz hıyarının (Stichopus regalis) morfolojik özelliklerin belirlenmesi, mevsimsel biyokimyasal kompozisyonunun ve ağır metal yükünün tesbiti D Emiroğlu, MT Tolon, İ Aydın, ÖA Erdem, Y Kıvançlı, D Günay Ege Üniversitesi, 2020 | | 2020 |
Kültür Çipura (Sparus aurata), Levrek (Dicentrarchus labrax) ve Alabalığın (Oncorhynchus mykiss) İç Organlarından Tripsin Eldesi ve Farklı Depolama Sıcaklıklarının ve Mevsimsel … MS BENJAKUL, Ş ÇAKLI, AC YÜNLÜ, Ş TOLASA YILMAZ, ... | | 2017 |
Determination of some functional properties of enzymatically hydroiyzed fish protein from Sea Bass (Dicentrarchus labrax) by-products and its effect in Whiting Mince … S Cakli, OA Erdem, AB Yavuz Wissenschaftliche Verlagsgesellschaft mbH, 2016 | | 2016 |
Kültüre edilen çipura (Sparus aurata), levrek (dicentrarchus labrax) ve alabalıkların (O. mykiss) fileto edilmesi sonucunda ortaya çıkan baş bölgesinden; protein hidrolizat … Ş ÇAKLI, ÖA ERDEM, N DEMİRTAŞ | | 2014 |
Bilgisayarlı resim analiz programı kullanılarak pembe somon (Oncorhynchus gorbuscha) balıklarında et yarılmasının ölçülmesi ve değerlendirilmesi ÖA Erdem Ege Üniversitesi, 2010 | | 2010 |
Suda çözünmeyen buğday lifinin alabalık ürünlerine uygulanması ve kalite tespiti Ş ÇAKLI, ÖA ERDEM | | 2009 |