Follow
Ömer Alper Erdem
Ömer Alper Erdem
Researcher, PhD., Ege University, TURKEY
Verified email at ege.edu.tr - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Influence of partial sodium replacement on proximate composition, physical and sensory quality of marinated anchovy (Engraulis encrasicolus)
ND Erol, ÖA Erdem, S Cakli, AB Yavuz
Lwt 137, 110476, 2021
132021
Comparison on nutritional properties of wild and cultured brown trout and Atlantic salmon.
ÖA Erdem, B Alkan, MT Dinçer
Ege Journal of Fisheries & Aquatic Sciences (EgeJFAS)/Su Ürünleri Dergisi 37 (1), 2020
112020
EFFECTS OF FIBERS ON THE QUALITY OF FISH PATTIES STORED AT (0-4šC)
A Cadun, Ş ĮAKLI, D KIŞLA, T Dinįer, ÖA Erdem
Journal of Food and Health Science Cadun et al 1 (4), 211-219, 2015
112015
Comparison of recovered carp scales (Cyprinus carpio) gelatin and commercial calf and pork skin gelatins
MT Dinçer, ÖA Erdem, H Kalkan, MÇ Üçok
Ege Journal of Fisheries and Aquatic Sciences 33 (4), 335-341, 2016
102016
Effects of the BHA and basil essential oil on nutritional, chemical, and sensory characteristics of sunflower oil and sardine (Sardina pilchardus) fillets during repeated deep …
ND Erol, ÖA Erdem, ST Yilmaz, H Kayalar, S Cakli
LWT 163, 113557, 2022
82022
Stability of fish protein hydrolysate from heads of gilthead sea bream (Sparus aurata), european sea bass (Dicentrarchus labrax) and rainbow trout (Oncorhyncus mykiss) during …
ND Erol, ÖA Erdem, Ş Çaklı
Ege Journal of Fisheries and Aquatic Sciences 34 (3), 327-336, 2017
6*2017
Comparison of the mechanical properties of meat and fish salamis
MT Dinçer, ÖA Erdem, EBŞ Yılmaz
Ege Journal of Fisheries and Aquatic Sciences 34 (4), 443-449, 2017
5*2017
Grafik tasarımcı adaylarının grafik tasarımın etik ilkelerine yönelik farkındalıklarının incelenmesi
Ö Erdem
Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2017
52017
Soğuk Muhafaza Şartlarında Depolanan Kültür Çipura (Sparus aurata) ve Levrek (Dicentrarchus labrax) Elektronik Burun ve Bilgisayarlı Resim Analizi Kullanılarak Kalite Takibi
ÖA Erdem, Ş ÇAKLI
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 15 (2), 51-58, 2018
42018
Determination of some functional properties of enzymatically hydrolyzed fish protein from Sea Bass (Dicentrarchus labrax) by-products and its effect in Whiting Mince …
ST Yilmaz, S Cakli, ND Erol, OA Erdem, BS Yilmaz, AB Yavuz
DEUTSCHE LEBENSMITTEL-RUNDSCHAU 112 (6), 261-269, 2016
42016
The effects of nettle (Urtica dioica), spiny sowthistle (Sonchus asper) and dandelion (Taraxacum officinale) on the fish quality during storage period
C Altınelataman, EBŞ Yılmaz, ŞT Yılmaz, ÖA Erdem, U Çelik
Su Ürünleri Dergisi 35 (4), 423-431, 2018
32018
Kültüre edilen bazı balık türlerinde elektronik burun ve bilgisayarlı resim analizi kullanılarak soğuk muhafazada kalite takibi
ÖA Erdem
Fen Bilimleri Enstitüsü, 2016
22016
Quality monitoring by using electronic nose and machine vision on cultured seabream (Sparus aurata) and European seabass (Dicentrarchus labrax) at cold …
ÖA Erdem, Ș Çaklı
12018
Effects of different cooking methods on the proximate and fatty acid composition of Atlantic salmon (Salmo salar)
ÖA Erdem, T DİNÇER
Ege Journal of Fisheries and Aquatic Sciences 40 (4), 251-258, 2023
2023
Royal deniz hıyarının (Stichopus regalis) morfolojik özelliklerin belirlenmesi, mevsimsel biyokimyasal kompozisyonunun ve ağır metal yükünün tesbiti
D Emiroğlu, MT Tolon, İ Aydın, ÖA Erdem, Y Kıvançlı, D Günay
Ege Üniversitesi, 2020
2020
Kültür Çipura (Sparus aurata), Levrek (Dicentrarchus labrax) ve Alabalığın (Oncorhynchus mykiss) İç Organlarından Tripsin Eldesi ve Farklı Depolama Sıcaklıklarının ve Mevsimsel …
MS BENJAKUL, Ş ÇAKLI, AC YÜNLÜ, Ş TOLASA YILMAZ, ...
2017
Determination of some functional properties of enzymatically hydroiyzed fish protein from Sea Bass (Dicentrarchus labrax) by-products and its effect in Whiting Mince …
S Cakli, OA Erdem, AB Yavuz
Wissenschaftliche Verlagsgesellschaft mbH, 2016
2016
Kültüre edilen çipura (Sparus aurata), levrek (dicentrarchus labrax) ve alabalıkların (O. mykiss) fileto edilmesi sonucunda ortaya çıkan baş bölgesinden; protein hidrolizat …
Ş ÇAKLI, ÖA ERDEM, N DEMİRTAŞ
2014
Bilgisayarlı resim analiz programı kullanılarak pembe somon (Oncorhynchus gorbuscha) balıklarında et yarılmasının ölçülmesi ve değerlendirilmesi
ÖA Erdem
Ege Üniversitesi, 2010
2010
Suda çözünmeyen buğday lifinin alabalık ürünlerine uygulanması ve kalite tespiti
Ş ÇAKLI, ÖA ERDEM
2009
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20