Some properties of probiotic yoghurt ice cream supplemented with carob extract and whey powder MB Guler-Akin, B Goncu, MS Akin Advances in Microbiology 6 (14), 1010-1020, 2016 | 28 | 2016 |
Some properties of kefir enriched with apple and lemon fiber B Goncu, A Celikel, MB Guler-Akin, M Serdar Akin Mljekarstvo: časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka 67 (3 …, 2017 | 25 | 2017 |
Şanlıurfa’da satışa sunulan sokak sütlerinin bazı kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma BG GÖNCÜ, A ÇELİKEL, MB AKIN, MS AKIN Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi 2 (2), 15-23, 2017 | 23 | 2017 |
Süt ürünlerinde probiyotik bakterilerin canlılığını etkileyen faktörler A Çelikel, B Göncü, MB AKIN, MS AKIN Batman Üniversitesi Yaşam Bilimleri Dergisi 8 (1/2), 59-68, 2018 | 15 | 2018 |
Baharat çeşitlerinin peynirde kullanımı B Göncü, S Akın Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi 2 (1), 44-53, 2017 | 11 | 2017 |
Some properties of bio-yogurt enriched with cellulose fiber MB Güler-Akın, B Goncu, MS Akın Advances in Microbiology 8 (1), 54-64, 2018 | 10 | 2018 |
Dondurma üretiminde stabilizör olarak mikrobiyal transglutaminazdan yararlanma olanakları. Harran Üniversitesi B Göncü Fen Bilimleri Enstitüsü, Yüksek Lisans Tezi, Şanlıurfa, 76s, 2012 | 10 | 2012 |
Mardin’de satılan çiğ sütlerin bazı fizikokimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri AÇ GÜNGÖR, S Gürbüz, MS AKIN, MB AKIN, B PALABIÇAK Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 9 (1), 1-5, 2020 | 9 | 2020 |
Süt endüstrisinde liflerin kullanım olanakları B GÖNCÜ Batman Üniversitesi Yaşam Bilimleri Dergisi 6 (2/2), 198-205, 2016 | 9 | 2016 |
Bazı baharat çeşitlerinin dilimlenebilir eritme peyniri üretiminde kullanım olanaklarının araştırılması B Göncü Harran Üniversitesi Fen Bilimler Enstitüsü Yüksek Lisans Tezi, Şanlıurfa, 146s, 2018 | 8 | 2018 |
Peynirde biyojen amin varlığı ve tespit edilme yöntemleri B GÖNCÜ, MS AKIN, MB AKIN Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi 21 (1), 126-132, 2017 | 8 | 2017 |
Dondurma üretiminde stabilizör olarak mikrobiyal transglutaminazdan yararlanma olanakları B Göncü Fen Bilimleri Enstitüsü, 2012 | 5 | 2012 |
Designing an industrial protocol to develop a new fat-reduced-ice cream formulation by replacing stabilizers with microbial transglutaminase enzyme. MS Akin, B Goncu, MB Akin Mljekarstvo/Dairy 69 (3), 2019 | 4 | 2019 |
Mardin İlinde Satışa Sunulan Endüstriyel ve Geleneksel Yöntemle Üretilen Yoğurtların Kalite Kriterlerinin Araştırılması AÇ Güngör, S Gürbüz, M Akın, M Akın, B Palabıçak Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 17 (2), 221-226, 2020 | 2 | 2020 |
Modifiye Nişasta ve Selüloz Lifli Sütlerde İnkübasyon Süresi Boyunca pH Değişimlerinin Belirlenmesi B GÖNCÜ, MA PALABIÇAK, MB AKIN, MS AKIN Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi 3 (3), 133-141, 2018 | 2 | 2018 |
Obogaćivanje kefira vlaknima jabuke i limuna B Goncu, A Celikel, MB Guler-Akin, M Serdar Akin Mljekarstvo: časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka 67 (3 …, 2017 | 2 | 2017 |
Bioactive Peptides and Their Presence in Some Milk Species B PALABIÇAK, A Musa, A Mutlu, A ÇELİKEL Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi 8 (2), 159-166, 2023 | | 2023 |
Some physicochemical and microbiological properties of raw milk sold in Mardin. A Çelikel Güngör, S Gürbüz, MS Akin, MB Akin, B Palabiçak | | 2020 |
Investigation of quality criteria of yoghurt produced by industrial and traditional methods sold in Mardin province. AÇ Güngör, S Gürbüz, M Akın, M Akın, B Palabıçak | | 2020 |
Dizajn industrijskog protokola razvoja nove recepture sladoleda smanjenog udjela masti uz uporabu mikrobne transglutaminaze kao zamjene za stabilizatore M Serdar Akin, B Goncu, M B Akin Mljekarstvo: časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka 69 (3 …, 2019 | | 2019 |