Takip et
Büşra PALABIÇAK
Büşra PALABIÇAK
harran.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Some properties of probiotic yoghurt ice cream supplemented with carob extract and whey powder
MB Guler-Akin, B Goncu, MS Akin
Advances in Microbiology 6 (14), 1010-1020, 2016
282016
Some properties of kefir enriched with apple and lemon fiber
B Goncu, A Celikel, MB Guler-Akin, M Serdar Akin
Mljekarstvo: časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka 67 (3 …, 2017
252017
Şanlıurfa’da satışa sunulan sokak sütlerinin bazı kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma
BG GÖNCÜ, A ÇELİKEL, MB AKIN, MS AKIN
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi 2 (2), 15-23, 2017
232017
Süt ürünlerinde probiyotik bakterilerin canlılığını etkileyen faktörler
A Çelikel, B Göncü, MB AKIN, MS AKIN
Batman Üniversitesi Yaşam Bilimleri Dergisi 8 (1/2), 59-68, 2018
152018
Baharat çeşitlerinin peynirde kullanımı
B Göncü, S Akın
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi 2 (1), 44-53, 2017
112017
Some properties of bio-yogurt enriched with cellulose fiber
MB Güler-Akın, B Goncu, MS Akın
Advances in Microbiology 8 (1), 54-64, 2018
102018
Dondurma üretiminde stabilizör olarak mikrobiyal transglutaminazdan yararlanma olanakları. Harran Üniversitesi
B Göncü
Fen Bilimleri Enstitüsü, Yüksek Lisans Tezi, Şanlıurfa, 76s, 2012
102012
Mardin’de satılan çiğ sütlerin bazı fizikokimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri
AÇ GÜNGÖR, S Gürbüz, MS AKIN, MB AKIN, B PALABIÇAK
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 9 (1), 1-5, 2020
92020
Süt endüstrisinde liflerin kullanım olanakları
B GÖNCÜ
Batman Üniversitesi Yaşam Bilimleri Dergisi 6 (2/2), 198-205, 2016
92016
Bazı baharat çeşitlerinin dilimlenebilir eritme peyniri üretiminde kullanım olanaklarının araştırılması
B Göncü
Harran Üniversitesi Fen Bilimler Enstitüsü Yüksek Lisans Tezi, Şanlıurfa, 146s, 2018
82018
Peynirde biyojen amin varlığı ve tespit edilme yöntemleri
B GÖNCÜ, MS AKIN, MB AKIN
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi 21 (1), 126-132, 2017
82017
Dondurma üretiminde stabilizör olarak mikrobiyal transglutaminazdan yararlanma olanakları
B Göncü
Fen Bilimleri Enstitüsü, 2012
52012
Designing an industrial protocol to develop a new fat-reduced-ice cream formulation by replacing stabilizers with microbial transglutaminase enzyme.
MS Akin, B Goncu, MB Akin
Mljekarstvo/Dairy 69 (3), 2019
42019
Mardin İlinde Satışa Sunulan Endüstriyel ve Geleneksel Yöntemle Üretilen Yoğurtların Kalite Kriterlerinin Araştırılması
AÇ Güngör, S Gürbüz, M Akın, M Akın, B Palabıçak
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 17 (2), 221-226, 2020
22020
Modifiye Nişasta ve Selüloz Lifli Sütlerde İnkübasyon Süresi Boyunca pH Değişimlerinin Belirlenmesi
B GÖNCÜ, MA PALABIÇAK, MB AKIN, MS AKIN
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi 3 (3), 133-141, 2018
22018
Obogaćivanje kefira vlaknima jabuke i limuna
B Goncu, A Celikel, MB Guler-Akin, M Serdar Akin
Mljekarstvo: časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka 67 (3 …, 2017
22017
Bioactive Peptides and Their Presence in Some Milk Species
B PALABIÇAK, A Musa, A Mutlu, A ÇELİKEL
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi 8 (2), 159-166, 2023
2023
Some physicochemical and microbiological properties of raw milk sold in Mardin.
A Çelikel Güngör, S Gürbüz, MS Akin, MB Akin, B Palabiçak
2020
Investigation of quality criteria of yoghurt produced by industrial and traditional methods sold in Mardin province.
AÇ Güngör, S Gürbüz, M Akın, M Akın, B Palabıçak
2020
Dizajn industrijskog protokola razvoja nove recepture sladoleda smanjenog udjela masti uz uporabu mikrobne transglutaminaze kao zamjene za stabilizatore
M Serdar Akin, B Goncu, M B Akin
Mljekarstvo: časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka 69 (3 …, 2019
2019
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20