Follow
MUSTAFA NİZAMLIOĞLU
MUSTAFA NİZAMLIOĞLU
Istanbul Gelisim University School of Health Sciences Department of Nutrition and Dietetics Prof. Dr
Verified email at gelisim.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Effects of magnesium supplementation on blood parameters of athletes at rest and after exercise
V Cinar, M Nizamlioglu, R Mogulkoc, AK Baltaci
Biological trace element research 115, 205-212, 2007
772007
Antimicrobial effectiveness of chitosan-essential oil coated plastic films against foodborne pathogens
E Torlak, M Nizamlioğlu
Journal of Plastic Film & Sheeting 27 (3), 235-248, 2011
392011
BEDEN EĞİTİMİVE SPOR YÜKSEKOKULLARINDA OKUYAN AKTİF SPOR YAPAN ÖĞRENCİLERİN BESLENME ALIŞKANLIKLARININ BELİRLENMESİ VE DEĞERLENDİRİLMESİ
İ Bozkurt, M Nizamlıoğlu
Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 209-215, 2005
282005
Tulum peyniri üretiminde yarı sentetik kılıfların kullanılabilme imkanları ve vakum ambalajlamanın kaliteye etkisi
OC Tekinşen, M Nizamlıoğlu, A Keleş, A Güner, M Atasever
Selçuk Üniversitesi, 1998
281998
KONYA’DA ÜRETİLEN SÜZME (TORBA) YOĞURTLARIN BAZI MİKROBİYOLOJİK VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ
KK Tekinşen, M Nizamlıoğlu, N Bayar, N Telli, İE Köseoğlu
262008
Uçucu yağ içeren yenilebilir kitosan filmlerinin Staphylococcus aureus ve Escherichia coli O157: H7 üzerine etkinlikleri
E Torlak, M NIZAMLIOGLU
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 17 (1), 2011
232011
The effect of magnesium supplementation on glucose and insulin levels of tae-kwan-do sportsmen and sedentary subjects.
V Cinar, Y Polat, R Mogulkoc, M Nizamlioglu, AK Baltaci
Pakistan journal of pharmaceutical sciences 21 (3), 2008
222008
Effect of magnesium supplementation on some plasma elements in athletes at rest and exhaustion
V Cinar, R Mogulkoc, AK Baltaci, M Nizamlioglu
Biological trace element research 119, 97-102, 2007
222007
Doğal Anti? mi? krobi? yal Maddeler İle Hazırlanan Yenilebilir Filmlerin Listeria Monocytogenes Üzeri? ne Etki? leri?
E Torlak
Selçuk Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi, 2009
212009
Erzurum bölgesinde tüketime sunulan süt ve süt ürünlerinin aflatoksin M1 yönünden İncelenmesi, II
M Atasever, M Nizamlıoğlu, K Özturan, Y Karakaya, C Ünsal
Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslar arası katılımlı) Bildiri …, 2006
212006
Çeşitli çemen karışımlarının pastırma kalitesine etkisi II: Mikrobiyolojik nitelikler
Y Doğruer, M Nizamlıoğlu, Ü Gürbüz, S Kayaardı
191998
Konya I? l Merkezi? ndeki? I? çme ve Kullanma Sularının Hi? jyeni? k Kali? tesi?
S Yalçın, OC Tekinşen, M Nizamlıoğlu
Selçuk Üniversitesi, 1988
191988
Konya'da Tüketi? me Sunulan Pastırmaların Kali? tesi?
Y Doğruer, Ü Gürbüz, M Nizamlıoğlu
Selçuk Üniversitesi, 1995
181995
Bazı et, süt ürünleri ile baharatlarda aflatoksin B1 ve M1 aranması
Ü Gürbüz, M Nizamlıoğlu, F Nizamlıoğlu, İ Dinç, Y Doğruer
Veterinarium 10 (1), 34-41, 1999
171999
Identification and characterization of lactic acid bacteria isolated from traditional cone yoghurt
K Bostan, A Unver Alcay, S Yalçin, U Eren Vapur, M Nizamlioglu
Food science and biotechnology 26, 1625-1632, 2017
162017
Potasyum sorbatnn beyaz peynirin kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesine etkisi
Y Doğruer, Ü Gürbüz, M Nizamlhoğlu
Selçuk Univ Vet Bil Derg 12 (1), 109-116, 1996
161996
Microbiological conditions of sheep carcasses during the slaughtering process
S YALÇIN, M NIZAMLIOGLU, Ü GÜRBÜZ
Journal of food safety 24 (2), 87-93, 2004
142004
POTASYUM SORSATlN KAŞAR PEYNiRiN KiMYASAL VE MiKROBiYOLOJiK KALiTESINE ETKiSi
M Nizamlıoğlu
141996
Effectiveness of edible chitosan films containing essential oils on Staphylococcus aureus and Escherichia coli O157:H7.
E Torlak, M Nizamlıoğlu
132011
Pastörizasyon ve farklı haşlama sıcaklıklarının Urfa peynirinin kalitesine etkisi
M Ardiç
Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2003
132003
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20